Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#396650 _pda_ Előzmény: #396648

aha

aha

aha, h válaszoljak mindháromra :DD

látod, már vissza is tépték ;-)

szép kis spike-ot csináltak

#396636 _pda_ Előzmény: #396632

khmmm, jó lesz az húsznak is :DDDDD

gondolom 5 digites a brókered ;-)

instrumentum?

találós kérdés, eurusd

bingo?

támasz még tart, jelenleg

#396551 lackok Előzmény: #396542

Ez meg az időtávodtól függ...daytradre esélyed sem lenne...mire reagálsz a pc-s traderek már másfelé húznak..

Hosszúra természetesen van létjogosultsága..mivel nem számít a megbízás gyorsasága.

#396542 Rozsdáskilincs Előzmény: #396538

Már megint nem értek egyet! Kereskedés létezett még a pc előtti korban is. Magamnak már töbször feltettem a kérdést tudnék e kereskedni net és pc nélkül is?!

#396538 lackok Előzmény: #396532

Szerintem a siker egyik alapvető feltétele a normális platform. Na ilyen a BÉT-en nincs...:) Ugye mennyire komfortosabb egy MT4-en kereskedni? Látni a grafikonon a STOP szintemet...stb...

#396532 _pda_ Előzmény: #396518

nem tudom, h ilyen dezinformációkat honnan szereztél be, persze a nagy tömegben vannak problémás cégek de alapvetően nem erről szól az élet

jópár év bétes vergődés után, ez igazi megnyugvás

minden teljesül, minden működik

nem ragoznám tovább, írt erről cimballi blogot, meg van topikja is

#396529 _pda_ Előzmény: #396497

pedig igaz, az indíkátorok csak ritka optimális esetben szolgálnak megbízható szignálokat

neked magad az árfolyam grafikonból kell látnod a dogokat

#396527 archenius Előzmény: #396497

Én is erről beszélek. Az indikátor a múltból számol, míg a grafikonon már az adott pillanatot látod. Nem azért kell pl. pozíciót nyitni,mert x y indikátor jelzést ad, hanem azért mert kialakult egy ismert piaci helyzet, amit az indikátor jelzése is megerősít.

#396523 holnor Előzmény: #396518

értem.

nm devizázom, pontosabb csak certikkel. de olvasgatom az fx-es, árupiacos, külföldi indexes topikokat, mert lépni akarok a buxról. eddig a dax vezet.

#396518 Rozsdáskilincs Előzmény: #396507

áá csak demón figyelgetem. nem bizom a deviza kereskedő cégekben nincs valami jó hirük. A béttől én még nem találtam számomra olvashatóbb grafikonokat.

Devizázol?

#396497 Rozsdáskilincs Előzmény: #396438

Nem igazán értek egyet. Az árból van az indi jelzés. Igy vicaverza. Mikor azt irtam hogy az indire léptem be nem amiatt tettem mert egy előre generált vételi jelzés volt. A megfigyeléseim miatt tettem. Igy az indi csak segitett dönteni.

Kereskedni az ár mozgásá…

#396438 archenius

Kereskedni az ár mozgását kell, nem az indikátor jelzéseit. Teljesen mindegy milyen indikátort nézel, ha egyébként tudod mi az amit keresel rajta. Sokan elfelejtik magát az árat nézni, pedig a legtöbb információt az adja. A legfontosabb az instrumentum viselkedésének ismerete, és a kockázatkezelés.

"Elméleti" kereskedés, rajzolva lekövetve:

http://img191.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=98097372.png