aha
aha
aha, h válaszoljak mindháromra :DD
látod, már vissza is tépték ;-)
szép kis spike-ot csináltak
aha
aha
aha, h válaszoljak mindháromra :DD
látod, már vissza is tépték ;-)
szép kis spike-ot csináltak
Ja lehet:D 1.44643 szal akkor csak 20?:)
khmmm, jó lesz az húsznak is :DDDDD
gondolom 5 digites a brókered ;-)
instrumentum?
találós kérdés, eurusd
bingo?
támasz még tart, jelenleg
zárva 204pip
nyilt egy short 44775. tudom tart a trend meg ott a támasz
Hát nemtom kik jártak jobban a kereskedők vagy a brókercégek:D
Ez meg az időtávodtól függ...daytradre esélyed sem lenne...mire reagálsz a pc-s traderek már másfelé húznak..
Hosszúra természetesen van létjogosultsága..mivel nem számít a megbízás gyorsasága.
Már megint nem értek egyet! Kereskedés létezett még a pc előtti korban is. Magamnak már töbször feltettem a kérdést tudnék e kereskedni net és pc nélkül is?!
Szerintem a siker egyik alapvető feltétele a normális platform. Na ilyen a BÉT-en nincs...:) Ugye mennyire komfortosabb egy MT4-en kereskedni? Látni a grafikonon a STOP szintemet...stb...
nem tudom, h ilyen dezinformációkat honnan szereztél be, persze a nagy tömegben vannak problémás cégek de alapvetően nem erről szól az élet
jópár év bétes vergődés után, ez igazi megnyugvás
minden teljesül, minden működik
nem ragoznám tovább, írt erről cimballi blogot, meg van topikja is
pedig igaz, az indíkátorok csak ritka optimális esetben szolgálnak megbízható szignálokat
neked magad az árfolyam grafikonból kell látnod a dogokat
Én is erről beszélek. Az indikátor a múltból számol, míg a grafikonon már az adott pillanatot látod. Nem azért kell pl. pozíciót nyitni,mert x y indikátor jelzést ad, hanem azért mert kialakult egy ismert piaci helyzet, amit az indikátor jelzése is megerősít.
értem.
nm devizázom, pontosabb csak certikkel. de olvasgatom az fx-es, árupiacos, külföldi indexes topikokat, mert lépni akarok a buxról. eddig a dax vezet.
áá csak demón figyelgetem. nem bizom a deviza kereskedő cégekben nincs valami jó hirük. A béttől én még nem találtam számomra olvashatóbb grafikonokat.
Devizázol?
juro 1.45 körül itt az ideje hogy megpihenjen D
Nem igazán értek egyet. Az árból van az indi jelzés. Igy vicaverza. Mikor azt irtam hogy az indire léptem be nem amiatt tettem mert egy előre generált vételi jelzés volt. A megfigyeléseim miatt tettem. Igy az indi csak segitett dönteni.
Kereskedni az ár mozgását kell, nem az indikátor jelzéseit. Teljesen mindegy milyen indikátort nézel, ha egyébként tudod mi az amit keresel rajta. Sokan elfelejtik magát az árat nézni, pedig a legtöbb információt az adja. A legfontosabb az instrumentum viselkedésének ismerete, és a kockázatkezelés.
"Elméleti" kereskedés, rajzolva lekövetve:
http://img191.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=98097372.png