Tegnap frissítettek, ma sikerült feltennem a készletértékesítéssel bővített verziót.
A bökkenő csak az, hogy ha felugrik az új ajánlat ablak, nincs benn készletértékesítés.
Valahol máshol kéne keresnem????
Tegnap frissítettek, ma sikerült feltennem a készletértékesítéssel bővített verziót.
A bökkenő csak az, hogy ha felugrik az új ajánlat ablak, nincs benn készletértékesítés.
Valahol máshol kéne keresnem????
Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom"
Ezzel jól megkavartak engem is.
Nekem azt mondták sms-ben küldenek 1 idedlenes jelszót amit első belépéskor tudok használni és ekkor véltoztassam meg. Valszin csak akkor élne ez a verzió ha nem attam volna meg ott a jelszót. Nem jött sms. Azzal használom amit számlanyitáskor megadtam. Cserére nem kinálfel lehetőséget. Az Eq nál sem lehetett csak személyesen.
1. én sem látom. netboonban be lehet állítani az sms-es jelszót.
2. mit szeretnél átállítani? a line/candle váltást jobb gom, tulajdonságokkal lehet megtenni. egyéb opciót nm találtam.
Akkor tegnapelőtt reggelhez képest +70-80 ember. :)
Pár kérdésem lenne a Randihoz:
1. Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom. (Amúgy nem is ártana, mert ez az 1 jelszavas móka, mint régen az EQ-nál is elég bizarr.)
2. A grafikon felületeket tényleg nem lehet állítgatni? Egyelőre ez az ami elég szokatlan a Petihez képest, ott átláthatóbb volt első pillantásra.
Tegnap 396x
jól bírjátok ezt a magyaros kiképzést, én már elmenekültem :)
Megtarthatták volna eredeti kondival a csak bux-osokat, szerintem jobban jártak volna.:)
Bux random, a többi meg marad kbc.,jó ez a terjeszkedés.:)
Csekken fizethetünk az ügyfélszámodra? :)
Mert csak azt kell feltüntetni.:)
Akkor haladnak. Múlt hét közepén a 38xx-as tartomány elejéből kaptam számot.
Tankönyvi példa lesz ez, amit a KBC művelt.
Méééér, amíg mi mondtuk, addig nem hitted el? :D
A Keler kód az, amit holnor írt.
Nekem aztán az ügyfélszolgálatos fiú erőt vett magán, és önállóan kitalálta. Nem akartam szemtelenül megkérdezni, hogy "talán én vagyok az első?" :)
Amennyiben a fogadó számlát is a Keler Zrt. vezeti akkor mehet oda is a zsé,Eq nál megtaláltam..
Jelenleg csak cash-em van,azt viszont csak saját számlaszámomra utalhatok Eq-nál ha jól tudom,de ha a hatishort transzver gyorsabb akkor mindjárt adok azt :D
https://www.randomcapital.hu/gyik.html#2_1
"Hogyan utalhatok pénzt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?
Minden ügyfelünk banki átutalással utalhat pénzt ügyfélszámlájára. Az egyedi, az adott ügyfél ügyfélszámlájához kapcsolódó számlaszám megtalálható a Netboon rendszer Beállítások/Ügyféladatok menüpontjában. Ügyeljen arra, hogy a normál és a tartós befektetési számlájához különböző számlaszámok tartoznak.
Hogyan transzferálhatok értékpapírt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?
Értékpapírokat Társaságunk KELER Zrt.-nél vezetett 483/M számú számlájára transzferálhat. A transzfert indító intézményt kérje meg, hogy tüntessék fel az Ön Randomos ügyfélszámát a közlemény rovatban."
a 483/M-re gondolhatott Rowan.
Keller kód az honnan lesz? Ügyfélszámnál gondolom az kell ami Eq-nál PEti fejlécben is van,RC számlaszámom ma lesz...