Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#396001 Rowan Előzmény: #395117

Tegnap frissítettek, ma sikerült feltennem a készletértékesítéssel bővített verziót.

A bökkenő csak az, hogy ha felugrik az új ajánlat ablak, nincs benn készletértékesítés.

Valahol máshol kéne keresnem????

Re: jk

#396000 Rozsdáskilincs Előzmény: #395974

Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom"

Ezzel jól megkavartak engem is.

Nekem azt mondták sms-ben küldenek 1 idedlenes jelszót amit első belépéskor tudok használni és ekkor véltoztassam meg. Valszin csak akkor élne ez a verzió ha nem attam volna meg ott a jelszót. Nem jött sms. Azzal használom amit számlanyitáskor megadtam. Cserére nem kinálfel lehetőséget. Az Eq nál sem lehetett csak személyesen.

#395980 holnor Előzmény: #395974

1. én sem látom. netboonban be lehet állítani az sms-es jelszót.

2. mit szeretnél átállítani? a line/candle váltást jobb gom, tulajdonságokkal lehet megtenni. egyéb opciót nm találtam.

#395974 sbbacsi Előzmény: #395945

Akkor tegnapelőtt reggelhez képest +70-80 ember. :)

Pár kérdésem lenne a Randihoz:

1. Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom. (Amúgy nem is ártana, mert ez az 1 jelszavas móka, mint régen az EQ-nál is elég bizarr.)

2. A grafikon felületeket tényleg nem lehet állítgatni? Egyelőre ez az ami elég szokatlan a Petihez képest, ott átláthatóbb volt első pillantásra.

#395871 filter Előzmény: #395866

Megtarthatták volna eredeti kondival a csak bux-osokat, szerintem jobban jártak volna.:)

Bux random, a többi meg marad kbc.,jó ez a terjeszkedés.:)

#395866 zeeh_ Előzmény: #395863

Akkor haladnak. Múlt hét közepén a 38xx-as tartomány elejéből kaptam számot.

Tankönyvi példa lesz ez, amit a KBC művelt.

#395670 Rowan Előzmény: #395511

Méééér, amíg mi mondtuk, addig nem hitted el? :D

A Keler kód az, amit holnor írt.

Nekem aztán az ügyfélszolgálatos fiú erőt vett magán, és önállóan kitalálta. Nem akartam szemtelenül megkérdezni, hogy "talán én vagyok az első?" :)

#395506 Waszeitung Előzmény: #395500

Jelenleg csak cash-em van,azt viszont csak saját számlaszámomra utalhatok Eq-nál ha jól tudom,de ha a hatishort transzver gyorsabb akkor mindjárt adok azt :D

#395500 holnor Előzmény: #395496

https://www.randomcapital.hu/gyik.html#2_1

"Hogyan utalhatok pénzt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?

Minden ügyfelünk banki átutalással utalhat pénzt ügyfélszámlájára. Az egyedi, az adott ügyfél ügyfélszámlájához kapcsolódó számlaszám megtalálható a Netboon rendszer Beállítások/Ügyféladatok menüpontjában. Ügyeljen arra, hogy a normál és a tartós befektetési számlájához különböző számlaszámok tartoznak.

Hogyan transzferálhatok értékpapírt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?

Értékpapírokat Társaságunk KELER Zrt.-nél vezetett 483/M számú számlájára transzferálhat. A transzfert indító intézményt kérje meg, hogy tüntessék fel az Ön Randomos ügyfélszámát a közlemény rovatban."

a 483/M-re gondolhatott Rowan.

#395496 Waszeitung Előzmény: #395489

Keller kód az honnan lesz? Ügyfélszámnál gondolom az kell ami Eq-nál PEti fejlécben is van,RC számlaszámom ma lesz...

#395495 zeeh_ Előzmény: #395449

Excel tábla, de maga a képlet, hogy mi alapján számolja ki, nem látszik. Viszont 100%-ra működik, kb. 5 éve terjedt nagyon e-mailekben.