Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: jk

#395871 filter Előzmény: #395866

Megtarthatták volna eredeti kondival a csak bux-osokat, szerintem jobban jártak volna.:)

Bux random, a többi meg marad kbc.,jó ez a terjeszkedés.:)

#395866 zeeh_ Előzmény: #395863

Akkor haladnak. Múlt hét közepén a 38xx-as tartomány elejéből kaptam számot.

Tankönyvi példa lesz ez, amit a KBC művelt.

#395670 Rowan Előzmény: #395511

Méééér, amíg mi mondtuk, addig nem hitted el? :D

A Keler kód az, amit holnor írt.

Nekem aztán az ügyfélszolgálatos fiú erőt vett magán, és önállóan kitalálta. Nem akartam szemtelenül megkérdezni, hogy "talán én vagyok az első?" :)

#395506 Waszeitung Előzmény: #395500

Jelenleg csak cash-em van,azt viszont csak saját számlaszámomra utalhatok Eq-nál ha jól tudom,de ha a hatishort transzver gyorsabb akkor mindjárt adok azt :D

#395500 holnor Előzmény: #395496

https://www.randomcapital.hu/gyik.html#2_1

"Hogyan utalhatok pénzt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?

Minden ügyfelünk banki átutalással utalhat pénzt ügyfélszámlájára. Az egyedi, az adott ügyfél ügyfélszámlájához kapcsolódó számlaszám megtalálható a Netboon rendszer Beállítások/Ügyféladatok menüpontjában. Ügyeljen arra, hogy a normál és a tartós befektetési számlájához különböző számlaszámok tartoznak.

Hogyan transzferálhatok értékpapírt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?

Értékpapírokat Társaságunk KELER Zrt.-nél vezetett 483/M számú számlájára transzferálhat. A transzfert indító intézményt kérje meg, hogy tüntessék fel az Ön Randomos ügyfélszámát a közlemény rovatban."

a 483/M-re gondolhatott Rowan.

#395496 Waszeitung Előzmény: #395489

Keller kód az honnan lesz? Ügyfélszámnál gondolom az kell ami Eq-nál PEti fejlécben is van,RC számlaszámom ma lesz...

#395495 zeeh_ Előzmény: #395449

Excel tábla, de maga a képlet, hogy mi alapján számolja ki, nem látszik. Viszont 100%-ra működik, kb. 5 éve terjedt nagyon e-mailekben.

#395489 Rowan Előzmény: #395449

Átutalják közvetlenül és ingyen a pénzt a randomos számlára.

Kell hozzá 4 jegyű Keller kód (amit én nem tudtam) az ügyfélszámod és az RC-s számlaszámod.

Ha délelőtt utaltatod másnap reggelre ott van.

A részvény transzfer 1000 FT (júl-1-ig)

jk

#395449 Waszeitung

Hogy a legegyszerűbb és gyorsabb Equtiastól RC-hoz átjuttatni a zsét?

Eq-tól ugye csak saját számlára lehet utalni,aztán onnan RC-hoz,vagy lehet értékpapírt transzveráltatni,esetleg más lehetőség?

Zeeh,gondolom Excel táblától azért gondolom bonyolultabb a verzió...

Re: lj

#395259 zeeh_ Előzmény: #395105

Algoritmus? :)

Van egy Excel tábla, amibe ha beírod az adószámod, kidobja a születési dátumodat. Ennyit arról, hogy véletlenszerűen adják az adószámot.

Re: első benyomás

#395258 Very Mary Előzmény: #395254

Tényleg érdekes kérdés, hogy mi kell a díjgaranciához...zsé is alig ér oda...ha egyáltalán...nemhogy még hatit beshortolni is legyen idő :-)

Rákérdezek én is...

Szerk.: adókártya nélkül nekem nem ment volna a tuskóban, hiába az előregisztráció...

Nem tudom feltelepíteni …

#395117 Rowan

Nem tudom feltelepíteni a készletértékesítéssel bővített verziót.

Telepítéskor 2 fileban hibát talál, kihagyom, így meg ugyanúgy a régi indul.

(Gondolom, hogy felülírná az előzőt.)

Teljesen leszedni a régit nem merem, mert nem látok a honlapon régebbi telepítherő verziót.

Nálatok ment simán?