jún. 17. 369x
Megtarthatták volna eredeti kondival a csak bux-osokat, szerintem jobban jártak volna.:)
Bux random, a többi meg marad kbc.,jó ez a terjeszkedés.:)
Csekken fizethetünk az ügyfélszámodra? :)
Mert csak azt kell feltüntetni.:)
Akkor haladnak. Múlt hét közepén a 38xx-as tartomány elejéből kaptam számot.
Tankönyvi példa lesz ez, amit a KBC művelt.
Méééér, amíg mi mondtuk, addig nem hitted el? :D
A Keler kód az, amit holnor írt.
Nekem aztán az ügyfélszolgálatos fiú erőt vett magán, és önállóan kitalálta. Nem akartam szemtelenül megkérdezni, hogy "talán én vagyok az első?" :)
Amennyiben a fogadó számlát is a Keler Zrt. vezeti akkor mehet oda is a zsé,Eq nál megtaláltam..
Jelenleg csak cash-em van,azt viszont csak saját számlaszámomra utalhatok Eq-nál ha jól tudom,de ha a hatishort transzver gyorsabb akkor mindjárt adok azt :D
https://www.randomcapital.hu/gyik.html#2_1
"Hogyan utalhatok pénzt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?
Minden ügyfelünk banki átutalással utalhat pénzt ügyfélszámlájára. Az egyedi, az adott ügyfél ügyfélszámlájához kapcsolódó számlaszám megtalálható a Netboon rendszer Beállítások/Ügyféladatok menüpontjában. Ügyeljen arra, hogy a normál és a tartós befektetési számlájához különböző számlaszámok tartoznak.
Hogyan transzferálhatok értékpapírt a Random Capital Zrt.-nél vezetett számlámra?
Értékpapírokat Társaságunk KELER Zrt.-nél vezetett 483/M számú számlájára transzferálhat. A transzfert indító intézményt kérje meg, hogy tüntessék fel az Ön Randomos ügyfélszámát a közlemény rovatban."
a 483/M-re gondolhatott Rowan.
Keller kód az honnan lesz? Ügyfélszámnál gondolom az kell ami Eq-nál PEti fejlécben is van,RC számlaszámom ma lesz...
Excel tábla, de maga a képlet, hogy mi alapján számolja ki, nem látszik. Viszont 100%-ra működik, kb. 5 éve terjedt nagyon e-mailekben.
Átutalják közvetlenül és ingyen a pénzt a randomos számlára.
Kell hozzá 4 jegyű Keller kód (amit én nem tudtam) az ügyfélszámod és az RC-s számlaszámod.
Ha délelőtt utaltatod másnap reggelre ott van.
A részvény transzfer 1000 FT (júl-1-ig)
Hogy a legegyszerűbb és gyorsabb Equtiastól RC-hoz átjuttatni a zsét?
Eq-tól ugye csak saját számlára lehet utalni,aztán onnan RC-hoz,vagy lehet értékpapírt transzveráltatni,esetleg más lehetőség?
Zeeh,gondolom Excel táblától azért gondolom bonyolultabb a verzió...
Algoritmus? :)
Van egy Excel tábla, amibe ha beírod az adószámod, kidobja a születési dátumodat. Ennyit arról, hogy véletlenszerűen adják az adószámot.
Tényleg érdekes kérdés, hogy mi kell a díjgaranciához...zsé is alig ér oda...ha egyáltalán...nemhogy még hatit beshortolni is legyen idő :-)
Rákérdezek én is...
Szerk.: adókártya nélkül nekem nem ment volna a tuskóban, hiába az előregisztráció...
Nem tudom feltelepíteni a készletértékesítéssel bővített verziót.
Telepítéskor 2 fileban hibát talál, kihagyom, így meg ugyanúgy a régi indul.
(Gondolom, hogy felülírná az előzőt.)
Teljesen leszedni a régit nem merem, mert nem látok a honlapon régebbi telepítherő verziót.
Nálatok ment simán?