Örökké nem tarthatják a pozicióikat...
Adó kedvezmény mellett még realizálnak, mivel, ha megvonják, utána nincs kedvezmény...szerintem...
Én így tenném, persze lehet, hogy rosszul gondolom...
Örökké nem tarthatják a pozicióikat...
Adó kedvezmény mellett még realizálnak, mivel, ha megvonják, utána nincs kedvezmény...szerintem...
Én így tenném, persze lehet, hogy rosszul gondolom...
Nem hinném ugyanis a realizált proit után adózol, amíg nem adsz el rvt addig nem kell fizetned egy kanyit sem.
A leggazdagabbak adókedvezménye bánhatja az amerikai adósságlimitet
http://www.mfor.hu/cikkek/A_leggazdagabbak_adokedvezmenye_banhatja_az_amerikai_adossaglimitet.html
Akkor itten rejalizálások lesznek, nem kicsik.....
na én el is kezdtem építgetni a short pozikat. 814 en nyitottam be az elsőt Russel-ben (nyitottam 823 ról is, de azt dobtam is az esésben) következő bővítés 830-on és 838-on, ezzel naposon meg is lenne a fej váll. Célár kb. 750, a 2009 március óta tartó emelkedés 4. (lefelé) tartó hulláma.
Sziasztok!
Tudatlanul élni néha sokkal jobb, amiről nem tudok azon nem is töprengek.
Tavaly nem jött be, idén bejöhet:)
2010-ben június végén végig öntötték, nem érdekelte őket a félév vége, július 2-ig 7 napon át esett folyamatosan.....aztán 7 napig húzták felfelé, és utána folytatódott a csapkodás....
Ha átviszi, akkor sztem 1,325-ig el is mehet, de még akkor sem töri a csökkenő trendet.
Vajon meghúzzák e 30-ára a héten???
görögök , félév, kezdődik a gyors szezon, QE2 kifut kérdés mennyire árazták már be, adósságplafon amcsiknál augusztus elejéig meg kell egyezniük. Kérdés fed benyög e QE3-at stb. És nyár is van közben. Mostanában ritka két napig egy irányba menjenek.
lagwagoner: eléggé hátul vagyunk.
http://kepfeltoltes.hu/view/110628/_spx_d_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én zárókról beszéltem.
Dupla alj kialakult, 200 napos megtartotta, amint töri (hamarosan) az 1295-ös szintet, lehet longolni 1000-el.
Görög átlagjövedelmek magasabbak mint a magyarok.
1298 fogta meg a múlt héten emlékeim szerint, aztán zutty 1270 alá, most megint itt mászkál , ezek sem tudják mit akarnak. :)
Ma sokadszorra megfogta SnP-t 1295.
Most nézem a görög tüntetésekről szóló riportot.
Rossz lehet az átlagembereknek, nem költöttek többet mint a fizetésük, mégis folyamatosan törleszteniük kell és folyamatosan nőnek a terheik.
És ügye a politikusok nem felelősök ezért. Falhoz állítanám az elmúlt 4 év kormányát.
Megnézném utána ki akarna miniszter lenni. Itthon detto.
holnap görög parlamenti szavazás megszorításokról. Leszavazzák lesz pittyputty. Megszavazzák arra én is kíváncsi vagyok akkor mi lesz. :)
ez csak két nap és hol van még hétvége. tuti csel van a dologban. ahhoz hogy esni tudjanak, megint emelkedni kell.
de ebben a 2 napban eszük ágában sincs fordulni..nézzétek meg...nulla forgalommal "esnek felfelé"
röhejes.
nagyon jól tudod, hogy zárásunk után szoktak fordulni :)
Rozsdáskilincs:
a fickó Paulie Gualtieri a Maffiózók című. sorozatból