holnap görög parlamenti szavazás megszorításokról. Leszavazzák lesz pittyputty. Megszavazzák arra én is kíváncsi vagyok akkor mi lesz. :)
holnap görög parlamenti szavazás megszorításokról. Leszavazzák lesz pittyputty. Megszavazzák arra én is kíváncsi vagyok akkor mi lesz. :)
ez csak két nap és hol van még hétvége. tuti csel van a dologban. ahhoz hogy esni tudjanak, megint emelkedni kell.
de ebben a 2 napban eszük ágában sincs fordulni..nézzétek meg...nulla forgalommal "esnek felfelé"
röhejes.
nagyon jól tudod, hogy zárásunk után szoktak fordulni :)
Rozsdáskilincs:
a fickó Paulie Gualtieri a Maffiózók című. sorozatból
+8 % - ez annyira evidens hogy nincs is mit gondolkozni rajta :D
1%/Ó a terv:D
csak győzzem kivárni..SP és a DOw eddig 7 zöld gyertyát produkált mára...eléggé optimisták odakinnt mikor tudják hogy 2 nap múlva elfogy a pénz..és esetleg nagy esés is jöhet :D
Egy óra alatt,egy százalék felfelé,vajon mi lesz a maradék időben? :D
Nem dátumra kereskedek,más szempontok, mint irtam 1-3 nap alatt bármikor várományos lehet. Akár elis maradhat:) Az is megeshet hogy mint mondod egybeesik a féléves záróval:)
Ki ez a csóka! nem vagyok sorozatos fickó
Bud
1-3 nap még megérik szép pirosra:)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/elzarodnak_a_penzcsapok_mi_lesz_a_reszvenyekkel.151582.html
jó cikk..elzáródnak a pénzcsapok.
most is nulla forgalommal tépik fölfele....nembaj tépjék csak :-) annál nagyobbat fog szólni lefele.
hát a befektetők biztosan. azok pedig biztos nem minimálbéresek:-)
az is lehet vagy már a "felső tízezer" tudja mi lesz a holnapi döntés. Nem nehéz pár politikust megvenni, főleg annyi pénzből, amit ezek már kaptak. börniboy is kivár most, eddig ő nyomta felfelé a piacokat, most az eu-n a sor.
vagy csak sc volt? tényleg nevetséges, ahogy a befektetőkkel játszanak és húzzák az időt. szedik ki a pénzt a zsebekből. másra ez nem jó.
most árazzák sztem azt, hogy elfogadják, ezek ilyen remény rallyk... Csak lehet pofáraesés lesz belőle...