Annyi ugy sem lesz,én már 40-en is odaadnám!
kár, hogy 23 ft-on megy a pakkcsere.... én is cserélném már... kb. 80 ft-on kp-re....
Megint megy a pakkcsere.
Különben ezek nem csak április óta nem csinálnak semmit, hanem évek óta. De azt egyre jobban.
vajon mikor derül ki, hogy mi lett az áprilisi ceva-per "eredményhirdetése" után? ceva 'felebez' vagy sem? hihetetlen, de ez a cég olyan, mint akiknél megállt az idő áprilisban. minden ami akkor történt befagyott... se ceva, se közgyűlés (cégbírósági hír), se bremer, se indiai, se fősped, senki... Ogli G se... csak a kisbüfi ellen aktívak...
hogyne... ahhoz pénz is kell. :)
és különben is, egyszerre csak egy kisbüfit pereljenek, amúgy meg TP-ék, tessenek tükörbe nézni, és közben azt mondani, hogy mindent becsülettel, és tisztességgel cselekedtünk az elmúlt 4 évben... nem elég a törvényesség (ha az is volt valóban)
és utána a kisbüfikkel foglalkozni. 24 ft, pont nyolcad annyi, mint 3,5 éve, mikor szintén 24 ft volt.
Jajj Úristen, a mániáját vesztett média-birodalmi törekvéseknek egy kétségbeesett próbálkozása.
Lassan tényleg lehetne hívni a brókert New York-ból, hogy taposson össze egy villanykörtét, mert lassan - nem akarom el kiabálni - már nincs mire ráizgulnia a spekulánsnak. Szomorú ez gyerekek. De csak lesz majd valahogy.
vigyázzál zoltán ,mert rád terhelik egy jó kis perrel ĐĐ
leépül a "Kárpátok rádiója"??
http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=27
"benjamin írta:
Andrew5 írta:
Debrecen 95.6 off.
Én gondoltam,értelemetlen volt.Örülök hogy valami jobb lesz helyette.Ez egy borzalmas rádió volt."
Kaposváron azóta is SSS... Hivatalos megerősítés nincs, de nagy az esélye (főleg, hogy az NMHH már döntött), hogy a Gazdaságinak vidéken (kivéve Eger, B.gyarmat) vége.
Ma is hatalmas az érdeklődés a phyl. iránt.Már forintozásra sem jó.
:D:D
A GR-honlapon már van "befektetőknek" menüpont.
Nagyon készülnek a tőzsdére. :D
Indexen cikk, hogy diétával gyógyítható a 2es típusú cukibetegség. Ngene mehet a kukába?
áhh, azok jó része is amatőr..
Hát a fősped, és a ,gorillák'. Ja, meg még a hoteles kislány. :-)
23-ra nem igen álltak be. Apportosok is már olcsón adnak...
Ez minden szinten drága. Veszélyes a forintozóknak, nagy a beragadás esélye.
Mire megjön az mnyp pénz 35k-t is tudok majd venni 8 ft-on aug.közepén.
Ui.: mondtam, hogy nincs alj, simán shortolható, még akár hónapokig.