Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#395151 Zotya32 Előzmény: #395149

kár, hogy 23 ft-on megy a pakkcsere.... én is cserélném már... kb. 80 ft-on kp-re....

#395149 Sly-- Előzmény: #395146

Megint megy a pakkcsere.

Különben ezek nem csak április óta nem csinálnak semmit, hanem évek óta. De azt egyre jobban.

jók vagyunk, ismét terme…

#395146 Zotya32

jók vagyunk, ismét termett vagy 60k eladó 23 ft-ra.

vajon mikor derül ki, ho…

#395023 Zotya32

vajon mikor derül ki, hogy mi lett az áprilisi ceva-per "eredményhirdetése" után? ceva 'felebez' vagy sem? hihetetlen, de ez a cég olyan, mint akiknél megállt az idő áprilisban. minden ami akkor történt befagyott... se ceva, se közgyűlés (cégbírósági hír), se bremer, se indiai, se fősped, senki... Ogli G se... csak a kisbüfi ellen aktívak...

Re: most mi van a GR vidéki frekijeivel?

#394990 Zotya32 Előzmény: #394983

hogyne... ahhoz pénz is kell. :)

és különben is, egyszerre csak egy kisbüfit pereljenek, amúgy meg TP-ék, tessenek tükörbe nézni, és közben azt mondani, hogy mindent becsülettel, és tisztességgel cselekedtünk az elmúlt 4 évben... nem elég a törvényesség (ha az is volt valóban)

és utána a kisbüfikkel foglalkozni. 24 ft, pont nyolcad annyi, mint 3,5 éve, mikor szintén 24 ft volt.

#394985 JP Előzmény: #394763

Jajj Úristen, a mániáját vesztett média-birodalmi törekvéseknek egy kétségbeesett próbálkozása.

Lassan tényleg lehetne hívni a brókert New York-ból, hogy taposson össze egy villanykörtét, mert lassan - nem akarom el kiabálni - már nincs mire ráizgulnia a spekulánsnak. Szomorú ez gyerekek. De csak lesz majd valahogy.

Re: most mi van a GR vidéki frekijeivel?

#394983 macika Előzmény: #394976

vigyázzál zoltán ,mert rád terhelik egy jó kis perrel ĐĐ

most mi van a GR vidéki frekijeivel?

#394976 Zotya32

leépül a "Kárpátok rádiója"??

http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=27

"benjamin írta:

Andrew5 írta:

Debrecen 95.6 off.

Én gondoltam,értelemetlen volt.Örülök hogy valami jobb lesz helyette.Ez egy borzalmas rádió volt."

Kaposváron azóta is SSS... Hivatalos megerősítés nincs, de nagy az esélye (főleg, hogy az NMHH már döntött), hogy a Gazdaságinak vidéken (kivéve Eger, B.gyarmat) vége.

Ma is hatalmas az érdekl…

#394826 amilo

Ma is hatalmas az érdeklődés a phyl. iránt.Már forintozásra sem jó.

Indexen cikk, hogy diétá…

#394320 Zotya32

Indexen cikk, hogy diétával gyógyítható a 2es típusú cukibetegség. Ngene mehet a kukába?

#394284 Zotya32 Előzmény: #394275

Ez minden szinten drága. Veszélyes a forintozóknak, nagy a beragadás esélye.

Mire megjön az mnyp pénz 35k-t is tudok majd venni 8 ft-on aug.közepén.

Ui.: mondtam, hogy nincs alj, simán shortolható, még akár hónapokig.

#394276 kerikoma Előzmény: #394271

Mindenféle összeesküvés elméletet kihagyva, itt tuti, hogy teljesen tudatosan mennek a dolgok, csak mi nem tudjuk, hogy mi a cél. Adják, veszik folyamatosan és ráadásul nagyon finoman...

Elsőre nem tűnik tömésnek, de még az is lehet....