Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: jk

#395489 Rowan Előzmény: #395449

Átutalják közvetlenül és ingyen a pénzt a randomos számlára.

Kell hozzá 4 jegyű Keller kód (amit én nem tudtam) az ügyfélszámod és az RC-s számlaszámod.

Ha délelőtt utaltatod másnap reggelre ott van.

A részvény transzfer 1000 FT (júl-1-ig)

jk

#395449 Waszeitung

Hogy a legegyszerűbb és gyorsabb Equtiastól RC-hoz átjuttatni a zsét?

Eq-tól ugye csak saját számlára lehet utalni,aztán onnan RC-hoz,vagy lehet értékpapírt transzveráltatni,esetleg más lehetőség?

Zeeh,gondolom Excel táblától azért gondolom bonyolultabb a verzió...

Re: lj

#395259 zeeh_ Előzmény: #395105

Algoritmus? :)

Van egy Excel tábla, amibe ha beírod az adószámod, kidobja a születési dátumodat. Ennyit arról, hogy véletlenszerűen adják az adószámot.

Re: első benyomás

#395258 Very Mary Előzmény: #395254

Tényleg érdekes kérdés, hogy mi kell a díjgaranciához...zsé is alig ér oda...ha egyáltalán...nemhogy még hatit beshortolni is legyen idő :-)

Rákérdezek én is...

Szerk.: adókártya nélkül nekem nem ment volna a tuskóban, hiába az előregisztráció...

Nem tudom feltelepíteni …

#395117 Rowan

Nem tudom feltelepíteni a készletértékesítéssel bővített verziót.

Telepítéskor 2 fileban hibát talál, kihagyom, így meg ugyanúgy a régi indul.

(Gondolom, hogy felülírná az előzőt.)

Teljesen leszedni a régit nem merem, mert nem látok a honlapon régebbi telepítherő verziót.

Nálatok ment simán?

#395105 Waszeitung Előzmény: #395077

Felhívtam őket,azt mondta az ügyintéző hogy mivel algoritmus alapján rendeli adott személyhez,így ha rossz szám lenne,illetve nem a sajátommal próbálkoznám akkor el sem fogadná,így nem okoz problémát ha nincs meg az adókártyám...remélem ezt Kiskunhalason is így tudják majd :D Legfeljebb onnan is felhívatom a központot.

#395096 holnor Előzmény: #395093

minden folyó/értékpapírszámla nyitásához kell az adókártya a kamatadó ill. az adatszolgáltatás miatt.

#395093 RemegoKez Előzmény: #395062

Kérni fogják. Bár, miért is kell az nekik? :-)

Ha nincs meg, hívd fel őket, hogy hogyan tudod igazolni előttük, hogy a megadott szám helyes. Pl. egy régebbi adóbevallás?

#395064 zeeh_ Előzmény: #395062

Kérik. Amikor elmentem a Tescoba, az előttem lévő srácét és az enyémet is kérték.

Online regisztrációnál meg kell adni az adókártyád számát. Tescoban ez alapján kerestek elő bennünket a rendszerből.

lj

#395062 Waszeitung

Bakker adókártyám nem találom,mennyire kérik hogy tényleg meglegyen?

Elvileg a születési dátumhoz van kötve,így nem is regelhettem volna fals számmal...

#395061 zeeh_ Előzmény: #395047

"A díjgarancia feltétele, hogy a számlán 100.000 Ft értékű portfólió legyen elhelyezve, amely lehet pénz és értékpapír is.

Társaságunk rövidtávú tervei között szerepel egy charting program beépítése kereskedési felületeinkbe, amely reméljük ügyfeleink megelégedésére szolgál majd."

Perfekt! :) Egyre jobban tetszik a Random és ez a hozzáállás, hogy szinte minden értelmes javaslatra vevők és igyekeznek is mielőbb megvalósítani.

#395047 zeeh_ Előzmény: #395028

Igen? No, akkor írok nekik mailt. Nekem a 100e Ft értékű portfolióból úgy tűnt, hogy min. 100k értékű részvénynek, kötvénynek, stb-nek kell a számlán lennie.

#395028 RemegoKez Előzmény: #395007

Rákérdeztem mindkét hölgynél, hogy: ugye elegendő, ha csak pénz van a számlámon?

Válasz: egy-egy határozott igen. :-)

Az egyikükkel még viccelődtem is, hogy jobb lesz ha nem veszek semmit, nehogy kevesebbet érjen a portfólióm.