Na, beléptem én is ebbe a Randi Klubba. Én a fõhadiszállást választottam a kötelezõ pofavizitre, ajánlom mindenkinek. :-)
Az iroda átlagos, de célnak megfelelõ, látszik, hogy nem szórják (legalábbis nem erre) a pénzünket.
A falon természetesen CNBC, kicsivel arrébb meg a csinos és kedves ügyintézõ hölgyek. Bíztam benne, hogy a határozott beszédû, az ügyfelek rohamát szüntelen álló MILF kategóriájú, vonzó hölgy vesz majd kezelésbe, de ehelyett (ha nem tévedek) személyesen dr. Tóth Nándor vezérigazgató varázsolt elõ egy másik, fiatalabb hölgyet, aki miattam szakította meg az ebédelését. Tõle ezúton is elnézést kérek! :-)
Az, hogy az általam kinézett ügyintézõ hölgyhöz kerüljek 100e forintomba került, ami remélem 30-án is a számlámon lesz, ezzel biztosítva a 2 éves
díjgaranciájukat.
Velem együtt három ember fordult meg ott, míg az ügyemet intéztem. Flottul ment minden, csak egy "okiratot" kellett aláírni (ez nekem mondjuk annyira nem tetszik, jobban szeretek minden papírt egyenként aláírni, látszik nem jártak még az Államkincstárban.. :-)), a többi szolgáltatást / szerzõdést neten kell aktiválni.
Az én ügyfélszámom még hármassal kezdõdik, ha vki már 4-nél tart jelezze, és kiszámoljuk, hogy vasárnap este óta mennyit növekedtek. :-)