Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: lj

#395105 Waszeitung Előzmény: #395077

Felhívtam őket,azt mondta az ügyintéző hogy mivel algoritmus alapján rendeli adott személyhez,így ha rossz szám lenne,illetve nem a sajátommal próbálkoznám akkor el sem fogadná,így nem okoz problémát ha nincs meg az adókártyám...remélem ezt Kiskunhalason is így tudják majd :D Legfeljebb onnan is felhívatom a központot.

#395096 holnor Előzmény: #395093

minden folyó/értékpapírszámla nyitásához kell az adókártya a kamatadó ill. az adatszolgáltatás miatt.

#395093 RemegoKez Előzmény: #395062

Kérni fogják. Bár, miért is kell az nekik? :-)

Ha nincs meg, hívd fel őket, hogy hogyan tudod igazolni előttük, hogy a megadott szám helyes. Pl. egy régebbi adóbevallás?

#395064 zeeh_ Előzmény: #395062

Kérik. Amikor elmentem a Tescoba, az előttem lévő srácét és az enyémet is kérték.

Online regisztrációnál meg kell adni az adókártyád számát. Tescoban ez alapján kerestek elő bennünket a rendszerből.

lj

#395062 Waszeitung

Bakker adókártyám nem találom,mennyire kérik hogy tényleg meglegyen?

Elvileg a születési dátumhoz van kötve,így nem is regelhettem volna fals számmal...

Re: első benyomás

#395061 zeeh_ Előzmény: #395047

"A díjgarancia feltétele, hogy a számlán 100.000 Ft értékű portfólió legyen elhelyezve, amely lehet pénz és értékpapír is.

Társaságunk rövidtávú tervei között szerepel egy charting program beépítése kereskedési felületeinkbe, amely reméljük ügyfeleink megelégedésére szolgál majd."

Perfekt! :) Egyre jobban tetszik a Random és ez a hozzáállás, hogy szinte minden értelmes javaslatra vevők és igyekeznek is mielőbb megvalósítani.

#395047 zeeh_ Előzmény: #395028

Igen? No, akkor írok nekik mailt. Nekem a 100e Ft értékű portfolióból úgy tűnt, hogy min. 100k értékű részvénynek, kötvénynek, stb-nek kell a számlán lennie.

#395028 RemegoKez Előzmény: #395007

Rákérdeztem mindkét hölgynél, hogy: ugye elegendő, ha csak pénz van a számlámon?

Válasz: egy-egy határozott igen. :-)

Az egyikükkel még viccelődtem is, hogy jobb lesz ha nem veszek semmit, nehogy kevesebbet érjen a portfólióm.

#395007 zeeh_ Előzmény: #394790

"A díjgarancia feltétele, hogy 2011. június 30-án legalább 100.000 Ft értékű portfólióval rendelkezzen számláján.*"

Szerintem a díjgaranciához kevés a számlán lévő 100 ezer Ft. Inkább aktuális áron min. 100 ezer Ft összegű részvénnyel kell rendelkezned.

#394987 filter Előzmény: #394790

Decemberben is két év díjgaranciát vállaltak és csodás nyeremény autót, 10 e ft befizetés volt a tét.

A számlával eddig semmi gond.:)

#394793 Kissherceg Előzmény: #394790

az oldalról eddig 12-en reggeltek ide. Lehetne növelni a létszámot. Sajnos neveket és adatokat nem tudok :( :D

első benyomás

#394790 RemegoKez

Na, beléptem én is ebbe a Randi Klubba. Én a fõhadiszállást választottam a kötelezõ pofavizitre, ajánlom mindenkinek. :-)

Az iroda átlagos, de célnak megfelelõ, látszik, hogy nem szórják (legalábbis nem erre) a pénzünket.

A falon természetesen CNBC, kicsivel arrébb meg a csinos és kedves ügyintézõ hölgyek. Bíztam benne, hogy a határozott beszédû, az ügyfelek rohamát szüntelen álló MILF kategóriájú, vonzó hölgy vesz majd kezelésbe, de ehelyett (ha nem tévedek) személyesen dr. Tóth Nándor vezérigazgató varázsolt elõ egy másik, fiatalabb hölgyet, aki miattam szakította meg az ebédelését. Tõle ezúton is elnézést kérek! :-)

Az, hogy az általam kinézett ügyintézõ hölgyhöz kerüljek 100e forintomba került, ami remélem 30-án is a számlámon lesz, ezzel biztosítva a 2 éves

díjgaranciájukat.

Velem együtt három ember fordult meg ott, míg az ügyemet intéztem. Flottul ment minden, csak egy "okiratot" kellett aláírni (ez nekem mondjuk annyira nem tetszik, jobban szeretek minden papírt egyenként aláírni, látszik nem jártak még az Államkincstárban.. :-)), a többi szolgáltatást / szerzõdést neten kell aktiválni.

Az én ügyfélszámom még hármassal kezdõdik, ha vki már 4-nél tart jelezze, és kiszámoljuk, hogy vasárnap este óta mennyit növekedtek. :-)

Re: nincs cím

#394682 zeeh_ Előzmény: #394629

Köszi! Ez mindenképp nagyon hasznos!

Ma beizzítom élesben a számlámat, venni kéne valamit minimum 100 ezerért egyelőre a díjgarancia miatt.

Re: real

#394614 Rowan Előzmény: #394588

Valószínű így van, bár erre nem is gondoltam.

Mondjuk akkor feltételnek elég lenne a kötés is, ahhoz már eleve kell pénz is.

#394613 Rowan Előzmény: #394608

Nem hinném, hogy Start számlától függene, meg sincs említve ezen a papíron.

Szerintem írj nekik egy mailt, kérdezd meg, hogy mikor írják jóvá.

#394608 Sumerologo Előzmény: #394587

Én pénteken hajtottam végre több kötést, előtte utaltam jóval több, mint 10 000 Ft-ot, beállítottam a Netboon-on az 1 ársávos reált, le is vonta a pénzt, DE NAP VÉGÉN NEM ADTA VISSZA, ahogy ígérték.

Nem csak azoknak jár, akik igénybe veszik az "5000 Ft-os" start számlát?

Mert én nem vettem igénybe...