Végem van ezektől az üres könyvektől, full semmi érdeklődés, hatiban ehhez képest a 100kontis vétel már óriási mennyiség..
nevetséges
Végem van ezektől az üres könyvektől, full semmi érdeklődés, hatiban ehhez képest a 100kontis vétel már óriási mennyiség..
nevetséges
A tegnapi záró fölött a 107db os vevőn kívül 2 konti áll vételen:)
Az eladói oldal sem zsúfoltabb.
na merre indulunk ?
lefogadom hogy 140- 190 pontos gap uppal nyitunk...mert az jóó :-)) :D
Csilla drága!
Sajnos most már nem fog beleférni 9 előtt, viszont találtam valami érdekes csatit prompton, de többet majd később :)
tegnap délután is raktam be chartot, az nem nagyon változott szerintem, ott a 15perces csökkenő csati utáni emelkedő trendvonal, óráson meg volt egy fordított fej-váll kép. 22.600fölötti szintre emlékszem boldogságképpen órás chart után, 22.550körül lehet nagyjából a nyakvonal, így ma azt nézem azt kivisszük-e. Amit találtam, az további hosszabb csökkenést mutat, de azt majd később ,-)
Egyelőre örüljünk OTP győzelmének, nézzük mit kezd MOL egy esetleges fordított fej-vállal, amit Herceg csártjára tekintve tünt fel, de még csak most felezi a fejet, hol van még a váll, meg a nyakvonal.. :)
így korai azt is kijelenteni..
Szóval több órán keresztül tudnék chartolni, gondolatmeneteket írni, EUR/USD, olaj, S&P, DAX-szal bevonva, meg a blukkal.. ,-)
Ázsia meg 10perce nétem, akkor Nikkei 0.61%pluszban volt, Shanghai 0.25%körüli pluszban, Sydney 0.12%körüli pluszban, Kospi és Hang Seng volt 0.1-0.2%körüli mínuszban, ha jól mondom fejből ,-)
Szia, a kedvemért teszel ki egyet? :-) kíváncsi vagyok. úgy látom ázsiát nem hatotta meg usa emelkedése. minuszban vannak, de már rugiznak felfelé.
Láma Mester!
Végre ír valamit, és akkor is offol ,-)
Kérünk valami piaci meglátást, chartot. Lovaxtól is, Rozsdáskilincstől is. Mindenki nagyon visszafogja a gondolatokat.
Gondolkodom is, hogy tegyek-e ki Bux elemzést mára ,-)
"Egy minimálbéres minden nap elmehet a családdal egy fagyira, és elfogy a fizetése. "
miért kéne egy minimálbéresnek fagyizni? Minimálbéres ne akarjon fagyizni. :(
"a vízdíj se kutya...van nekünk egy lágyfagyi gépünk, egy Taylor, ami vízhűtéses..havonta 25 köbméter vízet fogyaszt működés közben.."
Miért nem csináltatsz hozzá egy zárt rendszerű hűtőkört elektromos ventillátorral???
+0,71%-on állt záráskor. Nem sokkal zárt feljebb. (+0,92%)
nos ez a delutan berakott forditott fej vallam holnap kezdheti dolgat, atutve nyakvonalat, foleg ha usa ilyen szepen pattan 200naposrol, meg otp is 200naposrol. Holnap johetne egy jo azsia hozza, es reggel be lehetne lepni longra napon belul.
nos ez a delutan berakott forditott fej vallam holnap kezdheti dolgat, atutve nyakvonalat, foleg ha usa ilyen szepen pattan 200naposrol, meg otp is 200naposrol. Holnap johetne egy jo azsia hozza, es reggel be lehetne lepni longra napon belul. 23K nyito boritekolva jelenlegi allapot szerint hati szinten, sp majd 1%-ot vert rank miota bezartunk
Nekem is nyitva vannak még a shortjaim ( az eredeti pakk fele).
az első részletet kevéssel 22950 alatt zártam le, remélem a második felét nem kevesebb nyerővel kell majd lezárnunk! :)
mi történt ? ráadtál ? vagy kellett zárni valamennyit ?
hát ez van..egy váci utcai alkalmazott se fog elmenni 70.000 ért fagyit mérni :D
Vörösmaty téren is 250ért lehet venni nagyon jó fagyit.. gondolom a bérleti díj sem piskóta
Csak az S&P futi pattan 1263ról mint az álom folymatosan..
Legutóbb a 22500-as prompt szintről beszéltünk, és arról, hogy szignifikánsan a hónapban már nem fog letörni.