Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #395050Csilla drága!
Sajnos most már nem fog beleférni 9 előtt, viszont találtam valami érdekes csatit prompton, de többet majd később :)
tegnap délután is raktam be chartot, az nem nagyon változott szerintem, ott a 15perces csökkenő csati utáni emelkedő trendvonal, óráson meg volt egy fordított fej-váll kép. 22.600fölötti szintre emlékszem boldogságképpen órás chart után, 22.550körül lehet nagyjából a nyakvonal, így ma azt nézem azt kivisszük-e. Amit találtam, az további hosszabb csökkenést mutat, de azt majd később ,-)
Egyelőre örüljünk OTP győzelmének, nézzük mit kezd MOL egy esetleges fordított fej-vállal, amit Herceg csártjára tekintve tünt fel, de még csak most felezi a fejet, hol van még a váll, meg a nyakvonal.. :)
így korai azt is kijelenteni..
Szóval több órán keresztül tudnék chartolni, gondolatmeneteket írni, EUR/USD, olaj, S&P, DAX-szal bevonva, meg a blukkal.. ,-)
Ázsia meg 10perce nétem, akkor Nikkei 0.61%pluszban volt, Shanghai 0.25%körüli pluszban, Sydney 0.12%körüli pluszban, Kospi és Hang Seng volt 0.1-0.2%körüli mínuszban, ha jól mondom fejből ,-)