Regisztráció Elfelejtett jelszó

Btel

Bevezetési kérelem

#396969 zeeh_

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. ezúton értesíti az érdeklődőket, hogy az Equilor Befektetési Zrt. 2011. július 1-jén kérelmezte a BUSINESS TELECOM Kft. által kibocsátott BTEL 2014/A kötvények bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére.

Re: Ki mit szól hozzá?

#395564 hAliG Előzmény: #395561

Na jah, tudom.

Viszont ha ezeknek összejön, akkor lehet benne fantázia :) és ha jól csinálják akkor nem a "T" kategóriába kerül.

#395561 zeeh_ Előzmény: #395551

Ó, hányan akartak már negyedikek lenni...

Google kidob jó néhányat, ha rákeresel.

#395551 hAliG Előzmény: #394602

Hmm, ez még érdekes is lehet:

A BTel lesz a negyedik mobilszolgáltató?

A BTel lesz a negyedik mobilszolgáltató?

2011. június 29. | 10:58

"A jelenleg háromszereplős mobilpiac hamarosan négyszereplőssé bővülhet, ami a hazai verseny élénkítését szolgálja. Bár az infrastruktúra kiépítése több tízmilliárdos költséggel jár, a BTel a felkészülési folyamat számos fázisát teljesítette, így a jövőben akár saját frekvenciával, akár virtuális szolgáltatóként, de mindenképpen a mobilpiacra lép, áll a társaság közleményében. A BTel jelenleg még Kft-ként üzemel, azonban már kezdeményezték a Zrt-vé alakulást, ezt követően pedig kérvényezik a társaság tőzsdei bevezetését, ami leghamarabb az idei év végén történhet meg."

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/a_btel_lesz_a_negyedik_mobilszolgaltato.151691.html

#394596 spekulans Előzmény: #392820

Probálok egy kicsit segíteni:

Mivel helyiek(Kecskemét), és az alap szakmámba vág(távközlés-technikus),

én már töbször üzleteltem velük, korrektek, inkább kevesebbet igérnek mint

amit teljesíteni tudnak!!!

Én is láttam az mérleg/eredménykimutatás az is rendben van.

Ahogy a kormány erölködését látom az alapkamatot inkább lefele probálják

nyomni, ami ugye a kötvényeknél szintén nem utolsó szempont.

Mielőtt anyáznátok nem vagyok a cég embere, és ne is vegyétek ajánlatnak, csak

annyit szerettem volna mondani, hogy tényleg valós, dinamikusan növekvő, és korrekt

cég!

Dönteni mint a tözsdén is mindenkinek magának kell.

ui: különben nekem is van egy olyan ajánlatom, amin esetleg ellehet gondolkodni

akit érdekel keressen priviben

#394152 Vanek Előzmény: #393763

Csupasz ADSL előfizetőjük vagyok. Teljesen korrektek voltam eddig velem, de mostanában már egykét ismerősöm megválik tőlük (van olcsóbb).

#393763 joepappa Előzmény: #393082

csak megnéztem, és fenttartsim vannak: a mikrohullám, viharban nam mükszik.

#393762 joepappa Előzmény: #393759

kevés a lóvéjuk logikus a kötvény.8-9-re nagyon nagy ugrás volt a bevételben.

#393759 joepappa Előzmény: #392964

én láttam úgy két perce 2010: 1 miliárd bevétel 50 millió eredmény mérleg szerint. 2009 800milla bevétel 140 milla eredmény. nincs kedvem portfoliot olvasni mekkora kötvény kibocsájtásra készülnek?

#393557 holnor Előzmény: #392820

emlékszem rájuk, régebben sok hirdetésükkel találkoztam a neten. egy igen vonzó hölgy szerepelt a reklámban :D az ajánlatuknál találtam jobbat is, így nm velük szerződtem. ezek szerint azóta jól kinőtték magukat.

nagyon felpezsdült a vállalati kötvények piaca (MOL, E-star, Btel), végre lehet válogatni :)

#392964 xmann Előzmény: #392951

A hozam a Globexnél is jól hangzott, meg az ingatlanszövetkezeteknél...sajnos azt csak a kockázattal együtt lehet értelmezni. én soha nem hallottam erről a cégről, vajon látta-e valaki a mérleg/eredménykimutatásukat, stb stb??? Ha nem akkor, ígérhetnek 100% hozamot, akkor sem rakok bele pénzt. Az én XY Kft-m is tud ígérni bármennyit, nem?

Ki mit szól hozzá?

#392820 Hathor

Szisztok!

Úgy tudom BÉTre jön majd a Btel. Kinek milyen várakozásai vannak a céggel szemben?

Tetszik a kötvény hozama. Nem lennek szkeptikus a hazai cégekkel, még jegyeznék is 2014-ig 12.5%-os fix kamatra kötvényükből.

Mai cikk:

Indul a Btel 12,5% kamatozású kötvényeinek jegyzése.

Ma indul a Business Telecom Kft. Kötvényeinek jegyzése. Az évi 12,5%-os fix kamatot kínáló kötvények jegyzése június 29-én zárul. 2006-ban alapított társaság 100%-os magyar tulajdonban lévő alternatív távközlési szolgáltatóként telefont, szélessávú internetet, műholdas TV-t, mobilinternetet és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt önkormányzati, üzleti, és magán ügyfelek részére.

folytatás: http://www.portfolio.hu/vallalatok/indul_a_btel_125_kamatozasu_kotvenyeinek_jegyzese_equilor.151190.html

← Újabb hozzászólások 121 - 140 / 140