mi a véleményetek, mennyire megbízható a cég?
A Budapesti Értéktőzsde Zrt. ezúton értesíti az érdeklődőket, hogy az Equilor Befektetési Zrt. 2011. július 1-jén kérelmezte a BUSINESS TELECOM Kft. által kibocsátott BTEL 2014/A kötvények bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére.
Na jah, tudom.
Viszont ha ezeknek összejön, akkor lehet benne fantázia :) és ha jól csinálják akkor nem a "T" kategóriába kerül.
Ó, hányan akartak már negyedikek lenni...
Google kidob jó néhányat, ha rákeresel.
Hmm, ez még érdekes is lehet:
A BTel lesz a negyedik mobilszolgáltató?
A BTel lesz a negyedik mobilszolgáltató?
2011. június 29. | 10:58
"A jelenleg háromszereplős mobilpiac hamarosan négyszereplőssé bővülhet, ami a hazai verseny élénkítését szolgálja. Bár az infrastruktúra kiépítése több tízmilliárdos költséggel jár, a BTel a felkészülési folyamat számos fázisát teljesítette, így a jövőben akár saját frekvenciával, akár virtuális szolgáltatóként, de mindenképpen a mobilpiacra lép, áll a társaság közleményében. A BTel jelenleg még Kft-ként üzemel, azonban már kezdeményezték a Zrt-vé alakulást, ezt követően pedig kérvényezik a társaság tőzsdei bevezetését, ami leghamarabb az idei év végén történhet meg."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/a_btel_lesz_a_negyedik_mobilszolgaltato.151691.html
Probálok egy kicsit segíteni:
Mivel helyiek(Kecskemét), és az alap szakmámba vág(távközlés-technikus),
én már töbször üzleteltem velük, korrektek, inkább kevesebbet igérnek mint
amit teljesíteni tudnak!!!
Én is láttam az mérleg/eredménykimutatás az is rendben van.
Ahogy a kormány erölködését látom az alapkamatot inkább lefele probálják
nyomni, ami ugye a kötvényeknél szintén nem utolsó szempont.
Mielőtt anyáznátok nem vagyok a cég embere, és ne is vegyétek ajánlatnak, csak
annyit szerettem volna mondani, hogy tényleg valós, dinamikusan növekvő, és korrekt
cég!
Dönteni mint a tözsdén is mindenkinek magának kell.
ui: különben nekem is van egy olyan ajánlatom, amin esetleg ellehet gondolkodni
akit érdekel keressen priviben
Csupasz ADSL előfizetőjük vagyok. Teljesen korrektek voltam eddig velem, de mostanában már egykét ismerősöm megválik tőlük (van olcsóbb).
csak megnéztem, és fenttartsim vannak: a mikrohullám, viharban nam mükszik.
kevés a lóvéjuk logikus a kötvény.8-9-re nagyon nagy ugrás volt a bevételben.
én láttam úgy két perce 2010: 1 miliárd bevétel 50 millió eredmény mérleg szerint. 2009 800milla bevétel 140 milla eredmény. nincs kedvem portfoliot olvasni mekkora kötvény kibocsájtásra készülnek?
Olyan szegény még soha nem voltam, hogy ígérni ne tudtam volna.
emlékszem rájuk, régebben sok hirdetésükkel találkoztam a neten. egy igen vonzó hölgy szerepelt a reklámban :D az ajánlatuknál találtam jobbat is, így nm velük szerződtem. ezek szerint azóta jól kinőtték magukat.
nagyon felpezsdült a vállalati kötvények piaca (MOL, E-star, Btel), végre lehet válogatni :)
Látok sok a bizonytalanság a fejetekben ,-)
Itt van nektek egy kis bemutatkozó film a Btelről.
http://www.portfolio.hu/premium/125-os_kamatot_kinal_a_btel-kotveny.151136.html
A hozam a Globexnél is jól hangzott, meg az ingatlanszövetkezeteknél...sajnos azt csak a kockázattal együtt lehet értelmezni. én soha nem hallottam erről a cégről, vajon látta-e valaki a mérleg/eredménykimutatásukat, stb stb??? Ha nem akkor, ígérhetnek 100% hozamot, akkor sem rakok bele pénzt. Az én XY Kft-m is tud ígérni bármennyit, nem?
énse
Maga a hozam jól hangzik.
A cégről még nem hallottam.
Szisztok!
Úgy tudom BÉTre jön majd a Btel. Kinek milyen várakozásai vannak a céggel szemben?
Tetszik a kötvény hozama. Nem lennek szkeptikus a hazai cégekkel, még jegyeznék is 2014-ig 12.5%-os fix kamatra kötvényükből.
Mai cikk:
Indul a Btel 12,5% kamatozású kötvényeinek jegyzése.
Ma indul a Business Telecom Kft. Kötvényeinek jegyzése. Az évi 12,5%-os fix kamatot kínáló kötvények jegyzése június 29-én zárul. 2006-ban alapított társaság 100%-os magyar tulajdonban lévő alternatív távközlési szolgáltatóként telefont, szélessávú internetet, műholdas TV-t, mobilinternetet és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt önkormányzati, üzleti, és magán ügyfelek részére.