áh ugyan mindig van valami amire rá lehet fogni a rallyt, és akkor rallyznak...
jövő héten majd a gyorsjelentésekre rallyznak ?
áh ugyan mindig van valami amire rá lehet fogni a rallyt, és akkor rallyznak...
jövő héten majd a gyorsjelentésekre rallyznak ?
:DDD
Elképzelem, amint ránézek a stooq-ra és minden 300 %-ot ment vagy esett egy nap alatt...
:DDD
az a megdöbbentő, hogy mentőcsomag megszavazás előtt ilyen jó kedvük van...
ha már lúd ,legyen kövér...egyszer majd csak Kína bejelenti hogy elege van ez egészből..és akkor összeomlik minden...szerintem.
Jaaa, de tényleg. Mit lacafacáznak?!
egyszerűbb lenne bejelenten egy 100 trillio dolláros kötvényvásárlást és pár tized évig elintéznék a tőzsde irányát.
...legalább nagyobb lesz a durrr.... >:-)
ez felháborító...mikor omlanak már össze ? mikor fogy el végleg a bizalom ezzel a kártyavárral kapcsolatban ?
Kicsit hektikus a piac,pénteken -1% ma ugyanez plusszban :D
Ha törik a hosszútávú emelkedő csati, akkor jókora esés lehet belőle.
"börtönben lenne a helyük"...sajnos a banki fejesek csak éltek a lehetőséggel amit a banki deregularizáció adott, a törv.hozókat meg nem igen lehet a helyükről kirobbantani, mint a filmből is kiderült.
Amugy abból közös az itteni meg ottani jelzáloghitelezés, hogy a kamatszámítás módja mindkét helyen ismeretlen.
"jó volt, tanulságos, kapzsiság, de ennyire?" És már a film elején betekintést nyerünk, hogy kell elcseszni egy országot -Izlandot- 10 év alatt; hogy lesz egy normális, prosperáló, kapitalista országból valami más...vad, mű (gazdaságilag).
"Nekem egy szép ház és egy szép autó bőven elég lenne, meg hogy évente el tudjak menni nyaralni 1x" ha ez meg van lehet hogy akkor is csak még egyet akarnál többet. Ezzel ők is így voltak.
Az a közös a gyártulajdonosban és a gyári melósban, hogy mindketten havi bevételük másfélszeresét szeretnék :-)
igen...ez volt az...meg még a többi részleteket is bevágták a filmbe...börtönben lenne a helyük.
jó volt, tanulságos, kapzsiság, de ennyire? Az ember nem tudja felfogni ezeket. Nekem egy szép ház és egy szép autó bőven elég lenne, meg hogy évente el tudjak menni nyaralni 1x, de ezek... Mégcsak le se csukták őket, sőt a pénzüket is megtarthatták. Vicc, és most is keményen űzik az ipart gondolom :)