Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#394426 BudFox Előzmény: #394425

apropó

SP -11.5

Dow -97 -en állt mikor bezártunk...hétfőn legyen mibe kapaszkodni

#394425 BudFox Előzmény: #394418

Na és a Lehman brothers volt igazgatója ?

naponta 2 másodpercre lehetett vele találkozni..míg beért a liftbe, mert odaszólt a liftes embernek hogy tartsa a liftajtót :D

megkérdezték az ügyvédjüket : hány repülőgépük volt ?

- a 737 -essel együtt 13, meg egy helikopter..

- És mi szükség volt ennyi repülő egy ilyen......

- ....

:DDD

Áh....az egész a kapzsiságról szól..a sok pénzt lenyúlták maguknak a banki alkalmazottak, főnökök, elkurvázták, elmulatták, eldrogozták...ennyi.

Meg mikor a luxusprostit kérdezték :

- A Lehmanosok csak ideszóltak hogy kell egy csaj, meg egy Lamborghini :DD

A morgan stanleynel mondjuk nem volt divat...de a Goldman, Merryl...stb. nél rengeteg volt ilyen...

#394422 BudFox Előzmény: #394418

jaja...én is betettem szért még este a moziba ..mert mondtad hogy a felénél jársz...én is megnézem gondoltam mégegyszer

Az az ipse a volt igazgató volt ha jól emlékszem..

A legjobb az volt mikor a Goldman Sachsot faggatták : de hisz ön azt mondta hogy ez a termék ez rakás xar...

- hát izzé...sajnálatos hogy ez az email nyilvánosságra került : Rotfl :DD

- Ne hazudjon..utána is adtak el Timberton részvényeket....

ja..igen...adtunk ell...izé..

- a kérdésre feleljen..

kész kabaré

#394418 Donoo Előzmény: #394410

Gondolom ma is eljátszák este, amit tegnap. Persze, Moodys-os csávó nem tudott válaszolni, hogy miért csak röhögött... "hát ez jó kérdés"

#394414 BudFox Előzmény: #394382

Bírom ha megcsinálják...leminősítik USA -t..igy vágnak vissza hogy USA folyton minket minősít le 1:1

tegnap a filmben is : AA kategóriás volt minden egészen csődig..nézted a filmet ?

#394410 BudFox Előzmény: #394382

Bírom ha megcsinálják...leminősítik USA -t..igy vágnak vissza hogy USA folyton minket minősít le 1:1

tegnap a filmben is : AA kategóriás volt minden egészen csődig..nézted a filmet ?

#394403 Donoo Előzmény: #394397

jaja, tegnapi nap sok értelme volt felhúzni :), de legalább aki ügyes, az meg tudja lovagolni. Mondjuk én is szívesen meglovagolnám, de félek, hogy nekem csak egy lassú öszvér jutna :D

#394397 blackmarket Előzmény: #394382

ahh... ami az usa tozsden megy, meg a deviza piacon, az mar egy bohozat, egy komedia, siman elmenne szappanoperaba,

sajat magukat nem erzik szanalmasanak,?.....naponta fel-le 2-3% v 100-150 pip!!!!!!

nevetsegesek :D

#394382 Donoo Előzmény: #394346

Birom ezt az egészet, leminősítés lesz, gondolom ezért akar európa is kamugyárat építeni (hitelminősítőt), ha végre meglesz, görögöket felminősítik AAA kategóriára, USA-t meg a bóvli kategóriára le. Néha már sztem saját magukon is nevetnek ezek, hogy milyen hülyék

#394219 shortos Előzmény: #394218

remélem húznak még rajta ezek a barmok vagy 2-3% ot, nagyon szívesen visszanyitnám a kidobott shortjaimat 6-8%al magasabbról (mondjuk 1320-1340 körül). onnan az év hátralévő részében már csak mozizni akarok. nekem 8 hogy mikor tör fel a szar a szökőkútból én megvárom...

Kezdésként +0,40% :DDD h…

#394218 Donoo

Kezdésként +0,40% :DDD hajrá hajrá.

Re: A csőd szélén - Elképesztő mértékű lefaragásra készül az USA

#394200 lagwagoner Előzmény: #394196

USA filmek :-) "minden ami USA" szoba, nem :-) Az hogy egy-két ember USA részvényel...:-)

#394199 BudFox Előzmény: #394195

Oké..jó mozizást..de most tényleg menjünk át vele holnap másik topikba..mert Henci ideges lesz :D

(bocs főnök)

Re: A csőd szélén - Elképesztő mértékű lefaragásra készül az USA

#394198 lagwagoner Előzmény: #394192

"És a Sicko -t ?" Halottam róla, de nem láttam.