Hogyan lehet a Randiban a beállított configot menteni? Nekem mindig azt írja ki, hogy alapértelmezett beállításokat nem lehet menteni.
Másokat is sűrűn kidob?
Hogyan lehet a Randiban a beállított configot menteni? Nekem mindig azt írja ki, hogy alapértelmezett beállításokat nem lehet menteni.
Másokat is sűrűn kidob?
nekem a netboon sokkal jobban tetszik több okból kifolyólag
1. stabilabb
2. villámkötés van benne
3. gyors
4. leegyszerűsített, ami azért előny, mert nem veszel el a sok lényegtelen adatban
+1 nem kék fehér kombó, mert az nekem megölte a szemem 8 óra alatt.
Én is ma ismerkedtem Randival. Elsőre fura érzés kapott el, amikor megláttam, gagyinak tűnt, de miután észrevettem, hogy lehet változtatni a betűtípuson, betűméreten, majdnem PETI kinézetűre lehet faragni, csak rá kell szánni kb. 10 percet.
Egyébként nem fapados, csak rá kell jönni a titok nyitjára, de kérdezzetek már régóta nézegetem a demót, sok mindenre rájöttem.
Ha más a saját szád ízlésére szabtad a kicsikét, a menüszalagon találsz egy egy konfiguráció szerkesztése menüpontot. Rákattintasz felugrik egy ablak, ott legalsó sor konfiguráció neve, majd mentés másként. A következő változtatások esetén már elég a menüszalag/konfiguráció szerkesztése/mentés opciót választani. DE mindez csak real számlán megy demóban nem.
nelegyélmárkockalazuljmáregykicsit.......
Hasznosabb lenne a random topikon belül folytatni a társalgást.
nem szétaprózni a dumcsit.
Hasznosabb lenne a random topikon belül folytatni a társalgást.
nem szétaprózni a dumcsit.
Ha Randi platform, akkor tőzsde cicák és kandúrok itt írhatják meg az okos telójukon, hogy most vagyok a Deák téri Costa platformban és jeges kv-t iszogatok 30percig, ha nem jelensz meg 29percen belül Zwack részvényt lobogtatva, tovább oldalazok, ha megjelensz, akkor +shortoljuk, aztán longoljuk platformjainkat... :D
Erre Én is próbálok rájönni, de nem megy.
Ha 1:1-ben a címe, akkor van értelme...))
Jelige: Vörös Rózsa
Józan életű fiatalember ma este a Gellérthegyen....
Szerk: Hopppá, ez nem olyan topic, ez a félrevezető cím :-))))))
Lére megállnak! Csak bekell villantani:D
Mire gondolsz ? :-)
Pl. arra hogy a csajok mostanában csak rohannak, sietnek mindenhová...szóval nem lehet őket megállítani csak "lasszóval" ?
Rájött már valaki hogyan lehet elmenteni a beállitásokat, nekem nem akarja. Valami 25 hibakód az üzenet.
Hogyan lehet kimenteni a kötéslistát?
Kicsit fapados a kicsike.
Akkor kezdhetjünk tapasztalatokat megosztani az ismerkedésben:)