Regisztráció Elfelejtett jelszó

Randi Platform

Hogyan lehet a Randiban …

#394157 apafi

Hogyan lehet a Randiban a beállított configot menteni? Nekem mindig azt írja ki, hogy alapértelmezett beállításokat nem lehet menteni.

Másokat is sűrűn kidob?

Re: nincs cím

#394156 kelvin Előzmény: #394148

nekem a netboon sokkal jobban tetszik több okból kifolyólag

1. stabilabb

2. villámkötés van benne

3. gyors

4. leegyszerűsített, ami azért előny, mert nem veszel el a sok lényegtelen adatban

+1 nem kék fehér kombó, mert az nekem megölte a szemem 8 óra alatt.

#394148 zeeh_ Előzmény: #394145

Én is ma ismerkedtem Randival. Elsőre fura érzés kapott el, amikor megláttam, gagyinak tűnt, de miután észrevettem, hogy lehet változtatni a betűtípuson, betűméreten, majdnem PETI kinézetűre lehet faragni, csak rá kell szánni kb. 10 percet.

#394145 kelvin Előzmény: #394111

Egyébként nem fapados, csak rá kell jönni a titok nyitjára, de kérdezzetek már régóta nézegetem a demót, sok mindenre rájöttem.

#394142 kelvin Előzmény: #394111

Ha más a saját szád ízlésére szabtad a kicsikét, a menüszalagon találsz egy egy konfiguráció szerkesztése menüpontot. Rákattintasz felugrik egy ablak, ott legalsó sor konfiguráció neve, majd mentés másként. A következő változtatások esetén már elég a menüszalag/konfiguráció szerkesztése/mentés opciót választani. DE mindez csak real számlán megy demóban nem.

#394139 pepe01 Előzmény: #394110

Hasznosabb lenne a random topikon belül folytatni a társalgást.

nem szétaprózni a dumcsit.

#394138 pepe01 Előzmény: #394110

Hasznosabb lenne a random topikon belül folytatni a társalgást.

nem szétaprózni a dumcsit.

#394135 Koffein Előzmény: #394133

Ha Randi platform, akkor tőzsde cicák és kandúrok itt írhatják meg az okos telójukon, hogy most vagyok a Deák téri Costa platformban és jeges kv-t iszogatok 30percig, ha nem jelensz meg 29percen belül Zwack részvényt lobogtatva, tovább oldalazok, ha megjelensz, akkor +shortoljuk, aztán longoljuk platformjainkat... :D

Jelige: Vörös Rózsa Józ…

#394130 Fornit

Jelige: Vörös Rózsa

Józan életű fiatalember ma este a Gellérthegyen....

Szerk: Hopppá, ez nem olyan topic, ez a félrevezető cím :-))))))

Végül is mi lenne ennek …

#394117 Koffein

Végül is mi lenne ennek a topiknak a célja? :)

#394115 BudFox Előzmény: #394110

Mire gondolsz ? :-)

Pl. arra hogy a csajok mostanában csak rohannak, sietnek mindenhová...szóval nem lehet őket megállítani csak "lasszóval" ?

#394111 Rozsdáskilincs Előzmény: #394110

Rájött már valaki hogyan lehet elmenteni a beállitásokat, nekem nem akarja. Valami 25 hibakód az üzenet.

Hogyan lehet kimenteni a kötéslistát?

Kicsit fapados a kicsike.

← Újabb hozzászólások 101 - 117 / 117