Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: A csőd szélén - Elképesztő mértékű lefaragásra készül az USA

#394043 Donoo Előzmény: #394039

Én nem shortolok semmit, jobb a békesség :) tavaly jól megjártam, elég is volt, inkább longolok, 1 kicsi longpozim van, de azt hosszútávra terveztem, most csak figyelek és a maradék lóvéval akarok majd beszállni. Csak az a kérdés, mikor... Ha nem is az alját, de a környékét remélem eltalálom majd :)

#394041 BudFox Előzmény: #394022

Shortoljad, és akkor jó érzéseid lesznek :DD

egyébként ma simán meglehet....mikor, ha nem most ?

#394039 BudFox Előzmény: #394022

Shortoljad, és akkor jó érzéseid lesznek :DD

egyébként ma simán meglehet....mikor, ha nem most ?

#394022 Donoo Előzmény: #393850

Nekem rossz érzéseim vannak... Ha -2% lenne ma azon se lepődnék meg, sőőőt

#393850 BudFox Előzmény: #393838

Nézzétek meg az Inside Job c. filmet.

Bennfentesek a magyar címe...

Az a baj hogy az Obama kormányban ugyanazok a gazfickók ülnek akik a válságot okozták...persze hogy nem változik semmi..

A hitelminősítők nem mertek nyilatkozni a filmben :D hogy hogy létezett hogy a Lehman brothers még a csőd előtt 2 nappal is AAA kategóriás volt.. Azt mondták..ez csak a "cég" véleménye....

De arról már nem beszélnek hogy ha valaki pénzt ad a hitelminősítőknek hogy minősítse őket, annál jobb képet festenek róla, minél több pénzt kapnak.

#393838 zeeh_ Előzmény: #393837

A házi hitelminősítőik persze nem minősítik le USA-t, csak Európában mernek nagylegények lenni.

Re: nincs cím

#393795 Rozsdáskilincs Előzmény: #393791

Birom az ilyen beszólásaidat:D mint a pokerban a blöff:D A bét csak arra vár hogy leszurják. A napokban rmélem meg is történik de én ráérek kivárni ha mégse kapkodnának vele Tegnap ujjabb jelet raktrak a homlokára_:D

#393792 Csilla76 Előzmény: #393786

elesett volna az összes támasza az egész bagázsnak. hogy a fene essen beléjük...holnap mi is mínusz 1%kal indítunk, az biztos.

#393787 Rozsdáskilincs Előzmény: #393784

Attól hogy a gazdaság ránőtt a politika és a namzati bankok fejére, kifordult kicsit már nem az szabályoz akinek a dolga lenne hanem a gyárak diktálnak, majd vissz zökken minden a helyére

#393786 Donoo Előzmény: #393784

Kicsit erős lett volna, ha azt mondja, hogy "mert lufit fújtam és most ereszt" hát ezért :)

#393784 Csilla76 Előzmény: #393779

ti elhiszitek, hogy a fed nem tudja, mitől nem gyorsul a gazdaságuk?:-)

miattuk, szerintem...semmit sem csinálnak, ezután meg már nem is kell.