Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#398510 KawaBazsy Előzmény: #398500

Én is nézegettem már, de ugyanolyan alternatíva egy utcai farmer, utólag felcsatolható térdvédővel. Én májustól szeptemberig nem hordok cordura motoros gatyát, mert belefüllednék..

#398500 kerikoma Előzmény: #398472

Brutál meleget mond, nem hiszem, hogy beöltözünk. Van tapasztalatod ilyen protektoros farmergatya terén. Azt mondják nagyon kényelmes, szellős és mégis védve vagy mintha motoros szerkóba lennél.....

Vasárnap legurulunk a Ve…

#398472 KawaBazsy

Vasárnap legurulunk a Velencei tóhoz csobbanni egyet, ha vki arra járna.. :-)

#393604 KawaBazsy Előzmény: #393599

A bnőm vette anno 30 rongyért, h majd megcsinálják neki. Most majd én csinálom meg, s adom is el azzal a lendülettel.. :-)

#393599 Waszeitung Előzmény: #393590

Melyik részéhez szeretnél hozzáférni?Ha a gyertyához akkor vagy a sisaktartóban ,vagy a lábtérnél hátul van fedél,vagy beférsz vhonnan trükkösen oldalrúl :D

Amúgy nem hiszem hogy japán motort szerelsz...azok nem romlanak :D

Egy Suzuki Sepiát akaro…

#393590 KawaBazsy

Egy Suzuki Sepiát akarok beindulásra bírni, de úgy férek hozzá a motorjához, ha lekötöm a hátsó rugóstagot, s megemelem. Viszont nem tudom kitámasztani semmivel.. nem tudjátok, hogy szokták ezt csinálni?

#387672 Kriszti@n Előzmény: #386941

köszönöm, de az nagyon messze van.egyébként mikor megázik, utána csinálja, talán ezért nem is tudják mérni

#386941 kerikoma Előzmény: #386934

Ajjaj, akkor tényleg valami baj van:( Tolna megyei nevet és telefon számot tudnék megadni, ha gondolod és nincs messze akkor szívesen. Ügyes szerelő, már 20 éve Belgiumba szereli a motorokat....

#386934 Kriszti@n Előzmény: #386912

sajnos nem. a gyári akksit kidobtam, vettem bele egy új bannert. azt is kidobtam ,tegnapelőtt vettem újat de annak is 2 nap , és annyi....

#386912 kerikoma Előzmény: #386870

Nem lehet, hogy az akksi hibás?

Nekem a régi VFR-em teljesen át kellett vezetékelni, mert sajna ott sem találták a hibát:((

Több mint 100K-ba került.....

#386870 Kriszti@n Előzmény: #382943

nem tud vki egy normális motor villamossági szerelőt? már 4 szervízben voltam. valami leszívja az akksim,persze semmi nem mérhető rajta, de mégis. már mindenki hülyének néz, mert szerintük minden rendben van, pedig 2 nap alatt teljesen nullára megy.ezt mind így 1 héttel Alsóőrs előtt...

Egyben hazaértem a Rivi…

#382904 KawaBazsy

Egyben hazaértem a Riviéráról, 3700 km lett az etap. A motor brutál módon túl volt terhelve, imbolygott, végig fostam, mégis probléma nélkül vitt-hozott. 20 éves géptől ez nem kis teljesítmény, mély főhajtás neki.. Beszarás szép helyeken jártunk, gyakorlatilag mindegy merre megy az ember, csak tátja a száját. Voltunk Harley talin is Saint Tropezben, meg a Cannes-i filmfeszten is. Tudnék ott lakni, a benzintyúkom nem is akart haza jönni.. :-)

#371054 Amatoregy Előzmény: #364940

Ha még aktuális.

Nézd meg az olaj szabványt. vw 505.00 vagy valami hasonló. (Nekem 15 k-ba került házhoz szállítva, a szervizben ugyanaz a márka és szabvány - nekem longlife kellett bele vw 507.00 - 30 k lett volna.)

Olajat innen:

http://lubmaster.hu/spd/unas_144085/Shell_Helix_Ultra_VX_5w30_VW_5040050700_5L

alkatrészeket innen:

http://bolt.skodaradius.hu/ vagy innen http://www.filtercenter.hu/

A motorkód a motorszám első három számjegye.

Ha longlife olaj van benne akkor 2 év vagy 30.000 a csereperiódus. A longlife-ba inkább shell, a castrolt eszi a skoda..

egyébként tokkal-vonóval nekem a szerviz 60 k-ba került....