Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#393676 kelvin Előzmény: #393672

Tesco, műszaki osztály, hiteligénylő pult/pénzügyi tanácsadó pult

De ha a vevőszolgálaton megkérdezed és azt mondod tőzsdeszámlát akarsz nyitni akkor ott majd megmondják pontosan hol van. Én először azt mondtam nekik, hogy kereskedési számlát, csak nézett rám kerek szemmel. Aztán mondom tőzsdeszámla, erre a csaj, jaaa tőzsde szóról eszembe jutott..... :D

Na, én kb 60 fokos kocsi…

#393672 Rowan

Na, én kb 60 fokos kocsiban kiaraszolgattam a győri tescoba. Random Capitalt sehol sem láttam, az információs csaj is nagyon buta fejjel nézett rám, mikor érdeklődtem felőlük.

Felvilágosítana valaki, hogy hol, kell keresni őket?

#393629 filter Előzmény: #393585

KBC-től júni 30-ig ingyen tudod a Randomba áttenni a pénzt.

A transzfer is 1000 FT, júli 1-től meg 5000 fajtánként.

#393623 filter Előzmény: #393560

Lehet már írta valaki, de a kötések utáni százalékok is változnak és nem lefelé.:)

#393613 Racional Előzmény: #393585

Start számla: 30 napon belül nyitható a regisztráció után

kapsz 5000,-Ft kölcsönt amit a végén visszafizetsz mert levonják, plusz ha célszerűen hó elsején nyitod, kapsz arra a hónapra 1 (egy) realt. Játszhatsz (benne van a jutalék is) az 5000,- Ft-al, ha elveszted semmi gond, ha nyersz, az 5k felettit átteheted a számládra. Ennyi. Ha lenullázod megszűnik magától.

(aztat azért nem tuom, hogy aki megduplázza az összeget egy hónap alatt, ingyen utazhat a zürben Charles Simonyival)

#393598 kelvin Előzmény: #393585

Ha már úgy is ott jársz kellene nekem: 50Kg kutyatáp, 3 zsák virágföld, 9 üveg ásványvíz (3 mentes, 3 bubis, 3 enyhe), jah és a 14 tojásról e ne feletkezz!!4 :DDDDDDD

#393595 Rozsdáskilincs Előzmény: #393587

Ez a pitiáner ügy tette sikeressé annakidején az EQ-t. A KBC úgytünik más ügyfelek felé fordul. Akkor miért nem vett egy olyan céget vagy alapitott ahol a jelenlegi igényei teljesülhetnek? A diszkont brókerból zsiros brókert. Legyünk őszinték igyis kur.va.drága a bét!! Az internet korát éljük! A hazai brókercégek lassan ráébredhetnének.

#393587 TÓDI Előzmény: #393570

Azért nem olvastál pozitívumot ebben a témában, mert rajtam kívül még egy két embert érdekel a fiatalok hogyan való döntése.Ezen az oldalon sok olyan ember van akik érdemben tudnának még meg győző tanácsot adni, de ez a pitináer ügy nem érdekli őket.

#393585 zeeh_ Előzmény: #393514

Pontosítás:

RC:

Számlavezetés ingyenes.

Nyithatsz Start alszámlát, amire 5000 Ft-ot adnak, ha azon a számlán nem kötsz egy hónapban, akkor annak az alszámlának (nem a normál számlának!) a havidíja 500 Ft. Azaz szvsz nem érdemes igényelni Start alszámlát, semmi poént nem látok benne.

Mindjárt megyek a Tescoba. :)

#393580 Rozsdáskilincs Előzmény: #393560

Ahogy én számolom azt a szerény 500 forintot. 12X500=6000ft. 10X12X500= 60000ft. A kamatos kamatot most hagyjuk. Majd eldöntöm hogy egy cégnek adom a semmiért (azért a semmiért mert van hely ahol nemkérik) vagy fölrakom a kaszinóba a pirosra. Az ördög ahogy mondja a szabadakarat a legnagyobb kiváltság:D

#393573 kelvin Előzmény: #393565

Megvédve a KBC kütyüt, sok külföldi brókercég használ ilyet. Addig amíg a számládhoz nem nyúltak illetéktelenek addig idegesítő, utána sajnálatos, hogy nem volt.

#393572 kelvin Előzmény: #393560

Ez teljesen jogos, de ha példának vesszük, hogy ha valaki 50k hatival kereskedik az pl 200 Ft/kontival számítva 50*200*2 (vétel-eladás)=20.000 Ft, ugyanez a Randomnál 50*50*2= 5000 Ft. És ez csak egy kereskedés volt, de ha többel tolod, akkor bizony nagyon sok pénzt spórolsz, nem csak 1-2 doboz cigi árát.

De én csak a magam nevében beszélek, mert hatizni, akarok a többi nem érdekel. De sztem akkor is kondíciókban jobb. (Egyébként nekem is van KBC-s számlám már 6 éve és teljesen elégedett vagyok vele.)

#393570 Csezso Előzmény: #393560

Ha körbenézel nem sokan gondolják így rajtad kívül. Mindenkinek megvan a választási lehetősége. Az eddigi bizonytalanoknak adott egy lökést. Én még pozitívumot nem olvastam, hogy miért érdemes maradni. Az 500-1000 Huf-ot cigire az ember magára költi, ott pedig a brokicég kapja. Tehát nem összehasonlítható a kettő szerintem.

Komolyra fordítva a szót…

#393560 TÓDI

Komolyra fordítva a szót, akinek a K&H-nál-és KBC-nél vannak a dolgai, annak nem éri meg a vándorlás, havi 500 miatt. Sokan napi 500-1000-ft ot adnak cigire,kávéra,bulvárlapokra,és sok hülyeségre,haverokkal piára. A havi 500-meg nem jut tőzsdére??? Ha ez a kis összeg felborítja a családi kasszát,akkor, hogy mer a családtól nagyobb összeget kockáztatni--,eljátszani!

#393559 Mákosrétes Előzmény: #393551

Pestieknek legegyszerűbb bemenni a Petőfi Sándor utcai irodába. Pár perc alatt el lehet intézni papírmunkát, a kislány pedig nagyon csinos. Én is a EQ-tól mentem át, tele volt a hócipőm a titkosító kütyűtől, amit rámerőltettek, pedig nem is kértem. Az RC amúgy az eredeti EQ társaság.