Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#393587 TÓDI Előzmény: #393570

Azért nem olvastál pozitívumot ebben a témában, mert rajtam kívül még egy két embert érdekel a fiatalok hogyan való döntése.Ezen az oldalon sok olyan ember van akik érdemben tudnának még meg győző tanácsot adni, de ez a pitináer ügy nem érdekli őket.

#393585 zeeh_ Előzmény: #393514

Pontosítás:

RC:

Számlavezetés ingyenes.

Nyithatsz Start alszámlát, amire 5000 Ft-ot adnak, ha azon a számlán nem kötsz egy hónapban, akkor annak az alszámlának (nem a normál számlának!) a havidíja 500 Ft. Azaz szvsz nem érdemes igényelni Start alszámlát, semmi poént nem látok benne.

Mindjárt megyek a Tescoba. :)

#393580 Rozsdáskilincs Előzmény: #393560

Ahogy én számolom azt a szerény 500 forintot. 12X500=6000ft. 10X12X500= 60000ft. A kamatos kamatot most hagyjuk. Majd eldöntöm hogy egy cégnek adom a semmiért (azért a semmiért mert van hely ahol nemkérik) vagy fölrakom a kaszinóba a pirosra. Az ördög ahogy mondja a szabadakarat a legnagyobb kiváltság:D

#393573 kelvin Előzmény: #393565

Megvédve a KBC kütyüt, sok külföldi brókercég használ ilyet. Addig amíg a számládhoz nem nyúltak illetéktelenek addig idegesítő, utána sajnálatos, hogy nem volt.

#393572 kelvin Előzmény: #393560

Ez teljesen jogos, de ha példának vesszük, hogy ha valaki 50k hatival kereskedik az pl 200 Ft/kontival számítva 50*200*2 (vétel-eladás)=20.000 Ft, ugyanez a Randomnál 50*50*2= 5000 Ft. És ez csak egy kereskedés volt, de ha többel tolod, akkor bizony nagyon sok pénzt spórolsz, nem csak 1-2 doboz cigi árát.

De én csak a magam nevében beszélek, mert hatizni, akarok a többi nem érdekel. De sztem akkor is kondíciókban jobb. (Egyébként nekem is van KBC-s számlám már 6 éve és teljesen elégedett vagyok vele.)

#393570 Csezso Előzmény: #393560

Ha körbenézel nem sokan gondolják így rajtad kívül. Mindenkinek megvan a választási lehetősége. Az eddigi bizonytalanoknak adott egy lökést. Én még pozitívumot nem olvastam, hogy miért érdemes maradni. Az 500-1000 Huf-ot cigire az ember magára költi, ott pedig a brokicég kapja. Tehát nem összehasonlítható a kettő szerintem.

Komolyra fordítva a szót…

#393560 TÓDI

Komolyra fordítva a szót, akinek a K&H-nál-és KBC-nél vannak a dolgai, annak nem éri meg a vándorlás, havi 500 miatt. Sokan napi 500-1000-ft ot adnak cigire,kávéra,bulvárlapokra,és sok hülyeségre,haverokkal piára. A havi 500-meg nem jut tőzsdére??? Ha ez a kis összeg felborítja a családi kasszát,akkor, hogy mer a családtól nagyobb összeget kockáztatni--,eljátszani!

#393559 Mákosrétes Előzmény: #393551

Pestieknek legegyszerűbb bemenni a Petőfi Sándor utcai irodába. Pár perc alatt el lehet intézni papírmunkát, a kislány pedig nagyon csinos. Én is a EQ-tól mentem át, tele volt a hócipőm a titkosító kütyűtől, amit rámerőltettek, pedig nem is kértem. Az RC amúgy az eredeti EQ társaság.

#393546 TÓDI Előzmény: #393542

A míg bemegyek a tescoba sárga csekkért, kocsival vagy bár hogy, belekerül 3-havi profi díjcsomagba.

#393542 kelvin Előzmény: #393534

Lehet, de nem arra gondoltam, hogy a postán fizetsz be kp-t és azt utalják tovább, az tényleg drága. Ha csekken fizetsz be amit a Tescoban kérsz akkor az ingyenes, a kondíciós listában is ez áll.

#393534 Rozsdáskilincs Előzmény: #393532

a drága postai szolgáltatásra megy el. Havonta. szvsz erre gondolt. Ami szerintem is arcátlan a postától, lassan annyiért visznek egy léevelet hogy megéri személyesen kézbesiteni:D

#393532 kelvin Előzmény: #393530

Csekken fizeted, annyit írnak jóvá a számlára amit a csekken befizettél, nem értem ebben hol megy rá a gatyád?

#393530 TÓDI Előzmény: #393522

Postai befizetésnél a jutalékot a postának fizeted nem a randomnak !!! OTT AGATYÁD IS RÁMEGY!

#393528 kelvin Előzmény: #393526

Köszi a pontosítást, igazad van.

Én speciel csak határidőzni fogok ezen a számlán és az meg fényévekkel olcsóbb! (pontosan negyede)

#393527 holnor Előzmény: #393522

ez így nm pontos. bankkártyás fizetésnél vonnak le 1%-ot, a többi befizetési mód ingyenes. a kifizetés pedig 0,02%, ahogy Eq-nál webbrokis utalás esetén.

Tódi! ezek alapján miben drágább az RC az Eq-nál?