Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#393546 TÓDI Előzmény: #393542

A míg bemegyek a tescoba sárga csekkért, kocsival vagy bár hogy, belekerül 3-havi profi díjcsomagba.

#393542 kelvin Előzmény: #393534

Lehet, de nem arra gondoltam, hogy a postán fizetsz be kp-t és azt utalják tovább, az tényleg drága. Ha csekken fizetsz be amit a Tescoban kérsz akkor az ingyenes, a kondíciós listában is ez áll.

#393534 Rozsdáskilincs Előzmény: #393532

a drága postai szolgáltatásra megy el. Havonta. szvsz erre gondolt. Ami szerintem is arcátlan a postától, lassan annyiért visznek egy léevelet hogy megéri személyesen kézbesiteni:D

#393532 kelvin Előzmény: #393530

Csekken fizeted, annyit írnak jóvá a számlára amit a csekken befizettél, nem értem ebben hol megy rá a gatyád?

#393530 TÓDI Előzmény: #393522

Postai befizetésnél a jutalékot a postának fizeted nem a randomnak !!! OTT AGATYÁD IS RÁMEGY!

#393528 kelvin Előzmény: #393526

Köszi a pontosítást, igazad van.

Én speciel csak határidőzni fogok ezen a számlán és az meg fényévekkel olcsóbb! (pontosan negyede)

#393527 holnor Előzmény: #393522

ez így nm pontos. bankkártyás fizetésnél vonnak le 1%-ot, a többi befizetési mód ingyenes. a kifizetés pedig 0,02%, ahogy Eq-nál webbrokis utalás esetén.

Tódi! ezek alapján miben drágább az RC az Eq-nál?

#393526 kelvin Előzmény: #393524

Ha beteszed ide a kondíciós lista összehasonlítását, akkor szívesen fogadják biztos. Ha van időd persze. Én speciel nem látom hogy jobb lenne bármiben is a kbc kivéve a money transtfert illetve, hogy náluk már külföldi piac is elérhető.

Mindenki csak a keresked…

#393524 TÓDI

Mindenki csak a kereskedésre összpontosít. Lehet, hogy tódi vagyok,de nem értem.Töltsétek le mindkét kondíciós listát, nyomtassátok ki,tegyétek egymásmellé és egy pohár bor vagy jégkrém elmajszolása mellett hasonlítsátok össze!

#393522 kelvin Előzmény: #393516

Még valami. Érdemes a pénzt kpban vagy postai csekken rátenni a számládra, mert banki odautaláskor 1%-os ktggel dolgoznak, ami sztem sok. A kp befizetés megér ennyit, főleg ha milliókról van szó, egyébként is megfelelően nagy összegnél akár több havi realtime árát is megspórolhatod. A visszautalás normál áron van.

#393521 kelvin Előzmény: #393514

még annyi kiegészítés, hogy a realtime havonta 1 ársáv: 990 Ft 5 ársáv 2400 Ft

Első hónapban mikor megkötöd a szerződésed és utalsz pénzt a számládra az 1 ársávos realtime díjjat levonják automatikusan a számládról, majd ha megtörtént az első kötésed akkor visszakapod, talán hó végén. A lényeg hogy az első hónapban ingyen 1 ársávos realed van.

+1 ha 06. 30-ig számlátnyitsz és rendelkezel az adott napon legalább 100e Ft-os portfólióval (nem elég a kp) akkor 2 évig garantálják a mostani kondíciókat.

#393516 Fekete Előzmény: #393514

köszönöm,nekem nem volt időm ezekről olvasni de titeket mindig is szívesen olvastalak,pont az ilyen tagok miatt ,gyors korrekt válasz! akkor váltok asszem:)

#393514 Fornit Előzmény: #393501

Kbc nél:

bejött a számlavezetési díj 0,01% min 500 max 2500ft. Csak FIFO készletértékelés lesz. Egy kicsit elb@cakodták a webbrokit mára.

A minimum brokidíj 150ről 199 lett, de ez gondolom senkit sem érint.

Profi csomagnál minden maradt a régiben.

RC:

Nincs szlavezetés, csak ha nem kötsz az adott hónapban.

Készletértékelés: mind a 4 mód

Brokidíj %osan = kbc profi csomag. Ha 0630ig regisztrálsz olcsóbb (dt 0,1% norm 0,2%)

Határidő: 50ft/konti (kbc 190ft)

#393513 Fekete Előzmény: #393511

nem a pénzem bízom másra csak a körülmények lesznek változók.engem a díjak érdekelnek:)

#393512 Fekete Előzmény: #393501

annyit gyors elolvastam hogy ha a KBC től átutaltatom a randomhoz a pénzem akkor az tulajdonképpen ingyenes mert az is a KELER zrt nél van !? jól értelmezek?

sziasztok! most értesül…

#393501 Fekete

sziasztok!

most értesültem a KBC-s változásásokról,eddig nem volt időm nézegetni ,na most sincs sokkal több ezért arra kérek valakit röviden és tömören írja le melyik a jobb Random vs. KBC.KBC-s számlám van ,de ha a random olcsóbb akkor szívesen váltok:) köszönöm a segítséget

Re: szűrés

#393493 Zotya32 Előzmény: #393490

ja, bocs, akkor csak képzelődtem :)

nekem kicsit furcsa a peti után, de egyelőre nem fogok itt kereskedni, csak parkoltatom a drága papírjaimat a későbbi időkre. KBC-nél még kivárok, megszoktam és tetszik a peti, forintozni jó lesz az, annyival nem lett drágább, hogy emiatt mindent felszámoljak.