Aláirni igyisugyis be kell menni vagy nem?
Aláirni igyisugyis be kell menni vagy nem?
A míg bemegyek a tescoba sárga csekkért, kocsival vagy bár hogy, belekerül 3-havi profi díjcsomagba.
Lehet, de nem arra gondoltam, hogy a postán fizetsz be kp-t és azt utalják tovább, az tényleg drága. Ha csekken fizetsz be amit a Tescoban kérsz akkor az ingyenes, a kondíciós listában is ez áll.
a drága postai szolgáltatásra megy el. Havonta. szvsz erre gondolt. Ami szerintem is arcátlan a postától, lassan annyiért visznek egy léevelet hogy megéri személyesen kézbesiteni:D
Csekken fizeted, annyit írnak jóvá a számlára amit a csekken befizettél, nem értem ebben hol megy rá a gatyád?
Postai befizetésnél a jutalékot a postának fizeted nem a randomnak !!! OTT AGATYÁD IS RÁMEGY!
Köszi a pontosítást, igazad van.
Én speciel csak határidőzni fogok ezen a számlán és az meg fényévekkel olcsóbb! (pontosan negyede)
ez így nm pontos. bankkártyás fizetésnél vonnak le 1%-ot, a többi befizetési mód ingyenes. a kifizetés pedig 0,02%, ahogy Eq-nál webbrokis utalás esetén.
Tódi! ezek alapján miben drágább az RC az Eq-nál?
Ha beteszed ide a kondíciós lista összehasonlítását, akkor szívesen fogadják biztos. Ha van időd persze. Én speciel nem látom hogy jobb lenne bármiben is a kbc kivéve a money transtfert illetve, hogy náluk már külföldi piac is elérhető.
Mindenki csak a kereskedésre összpontosít. Lehet, hogy tódi vagyok,de nem értem.Töltsétek le mindkét kondíciós listát, nyomtassátok ki,tegyétek egymásmellé és egy pohár bor vagy jégkrém elmajszolása mellett hasonlítsátok össze!
Még valami. Érdemes a pénzt kpban vagy postai csekken rátenni a számládra, mert banki odautaláskor 1%-os ktggel dolgoznak, ami sztem sok. A kp befizetés megér ennyit, főleg ha milliókról van szó, egyébként is megfelelően nagy összegnél akár több havi realtime árát is megspórolhatod. A visszautalás normál áron van.
még annyi kiegészítés, hogy a realtime havonta 1 ársáv: 990 Ft 5 ársáv 2400 Ft
Első hónapban mikor megkötöd a szerződésed és utalsz pénzt a számládra az 1 ársávos realtime díjjat levonják automatikusan a számládról, majd ha megtörtént az első kötésed akkor visszakapod, talán hó végén. A lényeg hogy az első hónapban ingyen 1 ársávos realed van.
+1 ha 06. 30-ig számlátnyitsz és rendelkezel az adott napon legalább 100e Ft-os portfólióval (nem elég a kp) akkor 2 évig garantálják a mostani kondíciókat.
köszönöm,nekem nem volt időm ezekről olvasni de titeket mindig is szívesen olvastalak,pont az ilyen tagok miatt ,gyors korrekt válasz! akkor váltok asszem:)
Kbc nél:
bejött a számlavezetési díj 0,01% min 500 max 2500ft. Csak FIFO készletértékelés lesz. Egy kicsit elb@cakodták a webbrokit mára.
A minimum brokidíj 150ről 199 lett, de ez gondolom senkit sem érint.
Profi csomagnál minden maradt a régiben.
RC:
Nincs szlavezetés, csak ha nem kötsz az adott hónapban.
Készletértékelés: mind a 4 mód
Brokidíj %osan = kbc profi csomag. Ha 0630ig regisztrálsz olcsóbb (dt 0,1% norm 0,2%)
Határidő: 50ft/konti (kbc 190ft)
nem a pénzem bízom másra csak a körülmények lesznek változók.engem a díjak érdekelnek:)
annyit gyors elolvastam hogy ha a KBC től átutaltatom a randomhoz a pénzem akkor az tulajdonképpen ingyenes mert az is a KELER zrt nél van !? jól értelmezek?
Én nem biznám a pénzem mások véleményére:)
sziasztok!
most értesültem a KBC-s változásásokról,eddig nem volt időm nézegetni ,na most sincs sokkal több ezért arra kérek valakit röviden és tömören írja le melyik a jobb Random vs. KBC.KBC-s számlám van ,de ha a random olcsóbb akkor szívesen váltok:) köszönöm a segítséget
ja, bocs, akkor csak képzelődtem :)
nekem kicsit furcsa a peti után, de egyelőre nem fogok itt kereskedni, csak parkoltatom a drága papírjaimat a későbbi időkre. KBC-nél még kivárok, megszoktam és tetszik a peti, forintozni jó lesz az, annyival nem lett drágább, hogy emiatt mindent felszámoljak.