most jött a hír...a Fitch keresztülhúzza a Görög parlamenti megállapodást...
hm..mozgalamas napunk / hetünk van :D
most jött a hír...a Fitch keresztülhúzza a Görög parlamenti megállapodást...
hm..mozgalamas napunk / hetünk van :D
Tegnap megnéztem az Inside Job - Bennfentesek filmet....nézzétek meg ti is..
nagyon jó film.
ugyanazok a fickók vannak most is hatalmon akik az előző válságot csinálták...szóval..lesz összeomlás
Annyira nem tartom jó jelnek, hogy tegnap SP futi nem ment el 1294-ig, bár a forgalom nem volt kevés. Görög szavazás eredménye már be volt árazva tegnap, éjfél óta csordogál lefele. 1282-ig visszamehetünk talán?
1286-os nyakvonallal csinált egy fejvállat is, abból is 1280 körüli a célár.
on
jelenleg sztem az a kérdés, hogy a görög politikusok többsége longolja vagy shortolja a piacot, mert ettől függ a szavazatuk is:)
off
izgi lesz mikor döntenek, egyből + vagy - 1%ot fognak ugrani/esni. Sztem már mindenki tudja a tutit, csak kimondani nem merik.
itt lehetnek a friss ropogós dollcsik...
beöntés vs. nincs megálló:)
dönt a görög fallosz......:)
itt vkik már megint előre tudják a tutit?ilyen index örömnél:)
Hát úgynézki hogy ma mégsem akarnak lefordulni...nincs kedvük hozzá...meg aztán az a sok pénz amit belefektettek...hmm..túl drága lenne csak úgy odaveszni hagyni :D
viszont holnap a futureseok esésben lesznek egész délelőtt...igy mi zuhanhatunk tovább :D
Egész komoly összeggel fogadnék (fogadtam, ha úgy nézzük :P ), hogy 1294-ről pattan az SP futi. 20 napos MA, napos ellenállás és korábbi lokális csúcs.
Kövi megálló 1302 sztem.
gondolom hogy lefekvés előtt mindenki megkapja a beöntést :)
Az amerikai zárás után, magyar idő szerint 23.00 körül, az idekint éjfél.
lehet hamarosan nyílegyenesen fognak esni az indexek.
on
görög min. bizalmi szavazás, jó lenne tudni hánykor lesz, ha még nem volt
off
200 napos mozgó szem előtt tartása??ez most vicc volt reggel kávé nélkül az elemzőtől valszeg:)
mi szükség volna rá?:)