Regisztráció Elfelejtett jelszó

Phylaxia paparazzi jelenti

Re: nincs cím

#393278 Kissherceg Előzmény: #393277

az árát nem nézte meg a boltnak, pedig rohadt drága hely volt. Én pl 1 palackot se vettem, szemben vele, aki mutogatott, hogy mit :)

#393267 Kissherceg Előzmény: #393246

az eladó jány a borosnál volt. TP jó húsban van. Csak cash volt nála, abból is csak 10.000-eseket láttam :) Jót kacagtam...

#393246 Zotya32 Előzmény: #393241

már veszik is.. TP biztos tartott egy road-showt a hotelben... :)

mindjárt elfogy a 24 :)

holnap visonka; cseréltem, csak 2-ere megyek :))

hátha érdemes lesz belenyúlni 2 percre és +20%-ra :))

#393227 Zotya32 Előzmény: #393215

ja, aztán a következő közgyűlésen már a hotel recepciósa is szavazni fog mellette :)

#393215 Fornit Előzmény: #393212

Lehet néhány phylaxia részvényt próbált rátukmálni a köténye alól T.P.-re, aki felháborodottan utasította vissza hogy ekkora baleknak nézték :)

Érdekes lenne tudni azt is hógy T. Úr check out kor nem e nemes papírokkal próbált e meg fizetni :)

Nyúlfosás elleni gyógysz…

#393213 zeeh_

Nyúlfosás elleni gyógyszer volt nála? :D

#393209 JP Előzmény: #393199

A "külföldi eladó lány", két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt, hogy a leselkedés irányultságát reá fordítani érdemesebb lenne inkább, mint Tóth Péteren felejteni. Másrészt viszont " külföldi eladó lány", spec mit takar? Phylaxia külföldi leánycég burkoltan említve ? :-)

#393208 JP Előzmény: #393199

A "külföldi eladó lány", két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt, hogy a leselkedés irányultságát reá fordítani érdemesebb lenne inkább, mint Tóth Péteren felejteni. Másrészt viszont " külföldi eladó lány", spec mit takar? Phylaxia külföldi leánycég burkoltan említve ? :-)

köszönjük a fontos hírt …

#393206 macika

köszönjük a fontos hírt ez garancia!

pont 15:00 mint mindig bét,hu

nem lennék most phylaxia nélkül

Bazz.. Philaxia paparazz…

#393205 Fornit

Bazz.. Philaxia paparazzi... :DD

Tutira megfúrtad a szobája falát is mi? :D

Köszönjük. Akkor ezért e…

#393203 Zotya32

Köszönjük. Akkor ezért esett a napokban az árfolyam, kellett a pénz a bevásárláshoz. :)

Diófa nem volt nála? :))

Mi következik ebből? Vol…

#393199 -sabe

Mi következik ebből? Voltak mongolok is Egerszalókon?