tuti az én tízezresem is ott volt közte :))
az árát nem nézte meg a boltnak, pedig rohadt drága hely volt. Én pl 1 palackot se vettem, szemben vele, aki mutogatott, hogy mit :)
10000 ezresekkel teli? ez a szerencse
jó hogy nem kreggel fizetett ĐĐ
az eladó jány a borosnál volt. TP jó húsban van. Csak cash volt nála, abból is csak 10.000-eseket láttam :) Jót kacagtam...
már veszik is.. TP biztos tartott egy road-showt a hotelben... :)
mindjárt elfogy a 24 :)
holnap visonka; cseréltem, csak 2-ere megyek :))
hátha érdemes lesz belenyúlni 2 percre és +20%-ra :))
ja, aztán a következő közgyűlésen már a hotel recepciósa is szavazni fog mellette :)
Lehet néhány phylaxia részvényt próbált rátukmálni a köténye alól T.P.-re, aki felháborodottan utasította vissza hogy ekkora baleknak nézték :)
Érdekes lenne tudni azt is hógy T. Úr check out kor nem e nemes papírokkal próbált e meg fizetni :)
kérdés hogy kit is, mit is árult az a lány?
apportra lehet jó lesz ĐĐ
A "külföldi eladó lány", két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt, hogy a leselkedés irányultságát reá fordítani érdemesebb lenne inkább, mint Tóth Péteren felejteni. Másrészt viszont " külföldi eladó lány", spec mit takar? Phylaxia külföldi leánycég burkoltan említve ? :-)
A "külföldi eladó lány", két szempontból is figyelemre méltó. Egyrészt, hogy a leselkedés irányultságát reá fordítani érdemesebb lenne inkább, mint Tóth Péteren felejteni. Másrészt viszont " külföldi eladó lány", spec mit takar? Phylaxia külföldi leánycég burkoltan említve ? :-)
köszönjük a fontos hírt ez garancia!
pont 15:00 mint mindig bét,hu
nem lennék most phylaxia nélkül
Bazz.. Philaxia paparazzi... :DD
Tutira megfúrtad a szobája falát is mi? :D
Köszönjük. Akkor ezért esett a napokban az árfolyam, kellett a pénz a bevásárláshoz. :)
Diófa nem volt nála? :))