:DD ennyiből én is dáridóznék
Az amerikai zárás után, magyar idő szerint 23.00 körül, az idekint éjfél.
lehet hamarosan nyílegyenesen fognak esni az indexek.
on
görög min. bizalmi szavazás, jó lenne tudni hánykor lesz, ha még nem volt
off
200 napos mozgó szem előtt tartása??ez most vicc volt reggel kávé nélkül az elemzőtől valszeg:)
mi szükség volna rá?:)
"Szép teljesíteményt nyújtottak az amerikai indexek, a következő ellenállás 1290 pontnál húzódik, melyet elérhet az index. Azokon a szinteken egy kis visszaesés lenne egészséges. A 200 napos mozgóátlagot természetesen továbbra is tartsuk szem előtt."
na most,ha én longolni szeretnék.....akkor pontosan ezek a gyenge kezek zavarnak,akik nem lettek kirázva...
ergo valóban nem volt nagy pánik.....
egy 1250 alatti tisztitó tűz kellett volna akár csak egy pánik leszúrással kiegyeztem volna a Cimbi által emlegett 1225-1230 közé is már......már csak azért 1250,mert mindenki ezt a szintet figyelgeti már 1 honapja TA szempontból.....
de most ülnek a vonaton a gyenge kezek is még pánik nélkül?szoktak ilyet tenni a nagyok,hogy ezt hagyják?
"Egyébként inkább egy bohózat, ami görög relációban történik:
csütörtök: ősszel lesznek megmentve a görögök
péntek: hétfőn lesznek megmentve
hétfő: július 3-án lesznek megmentve
Miközben mindenki jól tudja, hogy menthetetlenek. :-)
----
Szentimentet szerintem most elég nehéz megítélni. Van egyrészről egy elég nagy aggodalom-hegy, ami pozitívum, viszont nincs/nem volt pánik, amiben kapituláltak, kirázódtak volna a gyenge kezek."-vakmajom
A napi csúcs része bejött hibahatáron belül. :)
SP futiban ma reggel megvolt az emelkedésben a 200 órás sikeres visszatesztje, ha nem sz@rnak a görögök egy büdöset, akkor következő komolyabb megálló szerintem 1288, júniusi esés ideális, 38,2-es fibója meg egy korábbi lokális csúcs.
Ott azért gondolom elb.szkódunk egy kicsit az 1295-1277 sávban.
szépen csordogálnak lefele...ahogy kell :D
azért nem semmi hogy az SP futures volt ma +1,05 % on is...most itt tanyáznak..csak Stop vadászat lehetett ?
SP + 8 ponton volt
Dow Jones +90 ponton állt mikor bezártunk...
hogy hétfőn legyen mihez viszonyítanunk
a félelemindex 22 felett van, de volt 24 is.
SP futi felfelé átvert minden ellenállást relatíve nagy forgalommal.
Megálló lehet 1276 (200 órás MA és ellenállás), talán napi max, onnan lejöhet 1269-ig, de annak alá szerintem ma már nem megy.
Jaaa,,,