Lehet, amúgy amint szoktam mondani nekem tök, hogy merre megy, csak ne csalinkázzon akkor hanem menjen....
Lehet, amúgy amint szoktam mondani nekem tök, hogy merre megy, csak ne csalinkázzon akkor hanem menjen....
De szép is volna, ha fellángolnának a nacionalista érzelmek Görögországban, és a nép győzne :)
Egyéb esetekben szerintem kizárt, hogy a görögöket ne tartsák nagyon kézben.
lehet, hogy a tehetetlenség miatt csak nagyobbat fordult mint kellene.. :D
Hát eeegen...tegnap még úgy tűnt fordulunk....de az nekem se longos ha visszadjuk a fordulós triggert...:)
Ez nem a FED már. A görögök nem fogadják el a "mentő" csomagot akkor ők bedőlnek, majd német és francia bankoknak likviditási problémáik lesznek ez miatt ami a banki likvid piac befagyásához vezethet és az Ír, Portugál, és Spanyol kamatok olyan szintre emelkedhetnek, hogy csődöt jelent ami az euró végét és nagy válságot okozna.
Ne legyen ez azért...de van esélye.
idegesek a piacok, várják mit dönt majd a FED
Nem tudni lesz e még stimulus vagy sem. Az adatok szarok, ha nincs stimulus akkor vége a dalnak és a tőzsdék emelkedésének amcsiban, mert nem lesz zs amiből vegyék sztem kiszállás folyik kint. Ha lesz stimilus akkor meg a dodó megy tönkre szép csendben. Cseverből vederbe.
Csak tudnám, hogy mire estek be, most jutott el a tudatukig, hogy szar adatok jöttek ki? :)
lehet meglesz az 1250, de ha így haladnak nem sokáig lesz az támasz.
:) most nézem, szépen beöntötték, biztos valami bíztatót mondtak nekik
-2%nál nagyobb esést szívesen látnék este 10kor. :)
pl. Jpy vagy aud. Általánosságban irtam, hogy instrumentum adatig vagyok bennt. Usa-ban most nem volt beadott pozi.
Azt értem, múltkor is volt róla szó, de most a hajnali belépésről beszéltünk, mondtad is hogy este teszed be a megbízást. Hajnalban milyen adat van...no mindegy hagyjuk.
nagymenő, rulett....:))
Én se vagyok ott...az időlimitet nem értem. Miért korlátozod be a teljesülés időpontját?
megesz, nem esz nem vagyok gép előtt. Van egy elképzelésem és vagy összejön a piaccal vagy sem....
A másik, hogy meglévő szinthez szeretek alkalmozkodni nem a feltételezetthez...:)