Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#391791 lackok Előzmény: #391789

Lehet, amúgy amint szoktam mondani nekem tök, hogy merre megy, csak ne csalinkázzon akkor hanem menjen....

#391790 ikszf Előzmény: #391782

De szép is volna, ha fellángolnának a nacionalista érzelmek Görögországban, és a nép győzne :)

Egyéb esetekben szerintem kizárt, hogy a görögöket ne tartsák nagyon kézben.

#391788 lackok Előzmény: #391621

Hát eeegen...tegnap még úgy tűnt fordulunk....de az nekem se longos ha visszadjuk a fordulós triggert...:)

#391782 Tombolatom Előzmény: #391772

Ez nem a FED már. A görögök nem fogadják el a "mentő" csomagot akkor ők bedőlnek, majd német és francia bankoknak likviditási problémáik lesznek ez miatt ami a banki likvid piac befagyásához vezethet és az Ír, Portugál, és Spanyol kamatok olyan szintre emelkedhetnek, hogy csődöt jelent ami az euró végét és nagy válságot okozna.

Ne legyen ez azért...de van esélye.

#391772 kelvin Előzmény: #391771

idegesek a piacok, várják mit dönt majd a FED

Nem tudni lesz e még stimulus vagy sem. Az adatok szarok, ha nincs stimulus akkor vége a dalnak és a tőzsdék emelkedésének amcsiban, mert nem lesz zs amiből vegyék sztem kiszállás folyik kint. Ha lesz stimilus akkor meg a dodó megy tönkre szép csendben. Cseverből vederbe.

#391771 Donoo Előzmény: #391753

Csak tudnám, hogy mire estek be, most jutott el a tudatukig, hogy szar adatok jöttek ki? :)

lehet meglesz az 1250, de ha így haladnak nem sokáig lesz az támasz.

#391753 Donoo Előzmény: #391751

:) most nézem, szépen beöntötték, biztos valami bíztatót mondtak nekik

Ahogy elnézem, a tegnapi…

#391621 Donoo

Ahogy elnézem, a tegnapi nap törölve lesz :)

#391292 Amatoregy Előzmény: #391276

pl. Jpy vagy aud. Általánosságban irtam, hogy instrumentum adatig vagyok bennt. Usa-ban most nem volt beadott pozi.

#391276 lackok Előzmény: #391275

Azt értem, múltkor is volt róla szó, de most a hajnali belépésről beszéltünk, mondtad is hogy este teszed be a megbízást. Hajnalban milyen adat van...no mindegy hagyjuk.

#391273 lackok Előzmény: #391271

Én se vagyok ott...az időlimitet nem értem. Miért korlátozod be a teljesülés időpontját?

#391271 Amatoregy Előzmény: #391268

megesz, nem esz nem vagyok gép előtt. Van egy elképzelésem és vagy összejön a piaccal vagy sem....

#391269 lackok Előzmény: #391268

A másik, hogy meglévő szinthez szeretek alkalmozkodni nem a feltételezetthez...:)