Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#392532 hosszhuszár Előzmény: #392525

egy meghatározó vélemény az kiszemeltről,

Képek alapján sehol nem tudok belekötni. Szép.

Rozsdát megemelve megnézni, zárhídon és az ülés alján lévő számot összehasonlítani, szervizkönyvet márkakereskedésben ellenőriztetni, váltóolaj állagát ellenőrizni (márkaszervizben nem cserélik). Sokat alkudni! Mielőtt mentek, kérj alvázszámot és küld át! Küldöm vissza az adatkártyát.

#392525 KawaBazsy Előzmény: #392522

A te autód keveset futott, s az ára is jó. De én alapban 1.5-öt adnék autóért (sosem adtam még ennél többet, motorért se) MAX. Ha vmi nagyon szépet látnék, tán elmennék 2 misi-ig. Ez kp, ha vki beszámítja vmely ingatlanom, akkor lehet 10 millás Porsche is. :-) Másrészt pedig pont azért csak az AMG érdekel, mert nekem a sportosság, s a dögös hang kell, a te autód pedig a csendről s a luxusról szól. Arra még rá kell öregednem. :-) De ha szeretnél ingatlant, akkor egye fene. :-)

#392523 KawaBazsy Előzmény: #392521

Ez nem csapongás, ez a piac figyelése. :-) Mindig így veszek autót. Van egy csomó típus a fejemben, amit ki szeretnék próbálni eccer. Nomost ilyenkor figyelek, vadászgatok, s ha a kívánt típusok közt találok jó állapotban ÉS jó áron eladót, akkor vásárolok. A Saabot konkrétan '98-ban, a megjelenés évében néztem ki, megvan az akkori prospektus. :-)

Jövő 7en megnézzük. :-)

#392522 hosszhuszár Előzmény: #392518

2,5-ért vidd az enyémet, oszt jónapot...

lesz végre egy jó autód..

olcsóbb biztos van, de 140e km-el?

#392521 hosszhuszár Előzmény: #392518

Eléggé csapong a témában...uram...

A rolls után ez érdekes.

Tudod Te hogy mit akarsz?

NEm nagyon értek a típushoz, de fel tudom tenni a merciseknek, hogy szedjék ízekre, ha gondolod...

Megnézhetjük, de a hétvége nekem nem jó, jövőhéten valamikor?

Upsz, most hívtak otthon…

#392160 Lovax

Upsz, most hívtak otthonról, hogy két rendőr jött személyesen kézbesíteni egy gyorshajtási végzést a cégemnek (annak a nevén van az autóm):D

Ez megszokott eljárás? Kiváncsi vagyok mennyi a végösszeg, de inkább a jogsimat féltem. Nem mintha annyira szoknék k.rva gyorsan menni ... :S

#392136 KawaBazsy Előzmény: #392006

Na jó, de Rolls-om még nem volt. És azért az vhol a kínálat teteje.. :-) Olyat nem vennék, amire sokat kell költeni, OT képes érdekel. :-) Mennyire vagy szakértő? :-D

#392006 hosszhuszár Előzmény: #391991

Én olyan típust választanék, amihez azért van itthon bontott alkatrész.

Szereted a cabriokat, w107 sl, szerintem jobb választás lenne, annál is inkább, mert szinte 1980-ig ugyan az....

Van belőle V8, amit szintén szeretsz, és van most egy 24 körül, ot vizsgával...ami igaz, ha megveszed, érvényét veszti, újra kell vizsgáztatni, de aki eladja, valszeg tud segíteni...

Ez csak az Én véleményem....

Jaguárhoz is horror az alkatrész, akkor a rollshoz....

#392001 hosszhuszár Előzmény: #391991

Nem néz ki rosszul, de egy ilyen autót, azért illene megnézni...

Ismerni, mi a gyári benne, ha esetlegesen valami eltérés van, észrevenni, még vétel előtt...

A bőrözés, nagyon újnak néz ki benne, pl, azt is tudni kell, hogy létezett e ilyen színű bőrrel, stb...

Ezek csak akkor, ha OT vizsgára akarod vinni....

Így képeken szép!

Ha tetszik, menj ki valami hozzáértővel, aki ismeri a típust, és nézzétek át, szerintem...

Nagyon kevésnek tűnik az ára, persze ettől még lehet jó az autó, de az is elképzelhető, hogy a sokszorosát kell még rákölteni.....

Kérjlél tőle képet az aljáról, motor térről, küldje el emailben, a szerviz papírokat szintén, részletesebb képeket belűről, stb...

alakulnak a dolgok autó …

#391973 banyaiz

alakulnak a dolgok autó ügyben egy ismerős autószerelő megnézte 350-ből kihozná bontott alkatrészekből, munkadíj cakkpakk az egészet.

Szervíz ajánlata 1,3 milla.

Autó értéke eurtax szerint 1,2 1,3 attól függ, hogy nézzük.

Ügyvéd már perelni akar minden határozat biztosítói papír nélkül, és azt mondja adjuk a roncsot lerövidítjük az eljárást. Nem bólintottam rá mert valahogy megmenteném kocsit főleg ha 350-ből ki lehet hozni, max megtartjuk, értéke úgyis béka segge alá esett ezzel, de motorikusan rendben van

Nézegetem továbbra is mit kellene venni, mazda6 mellett bevontam körbe 1,9 cdti vectrákat, és most kínáltak egy focust 1,8-as tdci 50 k km van csak benne.

Ezekkel a focusokkal nincs tapasztalatotok elég sok rosszat olvasok róluk neten, hogy 100 k felett jönnek elő a problémák. Esetleg ha vectrával van azt is megköszönöm.