Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

alakulnak a dolgok autó …

#391973 banyaiz

alakulnak a dolgok autó ügyben egy ismerős autószerelő megnézte 350-ből kihozná bontott alkatrészekből, munkadíj cakkpakk az egészet.

Szervíz ajánlata 1,3 milla.

Autó értéke eurtax szerint 1,2 1,3 attól függ, hogy nézzük.

Ügyvéd már perelni akar minden határozat biztosítói papír nélkül, és azt mondja adjuk a roncsot lerövidítjük az eljárást. Nem bólintottam rá mert valahogy megmenteném kocsit főleg ha 350-ből ki lehet hozni, max megtartjuk, értéke úgyis béka segge alá esett ezzel, de motorikusan rendben van

Nézegetem továbbra is mit kellene venni, mazda6 mellett bevontam körbe 1,9 cdti vectrákat, és most kínáltak egy focust 1,8-as tdci 50 k km van csak benne.

Ezekkel a focusokkal nincs tapasztalatotok elég sok rosszat olvasok róluk neten, hogy 100 k felett jönnek elő a problémák. Esetleg ha vectrával van azt is megköszönöm.

Re: nincs cím

#391195 KawaBazsy Előzmény: #391174

Igen, aut váltó párti vagyok. Kivéve sportkocsik és roadsterek..

Dehogynem, ezeket kézi váltósnak csinálták alapban, de a sok kényelmes jenki aut váltóval rendelte őket..

#391193 Sumér harcos Előzmény: #391190

ja......belegondolva-valóban....ugyan jól jön egy ilyen motorhoz egy autváltó is,és egy 70 éves első gazda:)

de igy van ez a motor ezt tudja....

#391190 hosszhuszár Előzmény: #391174

nem nem!

ezt a szivó diesel merci motor tudja, nem a váltó.....

Egyszerűen, a ilágból kimennek, úgy, hogy a motorhoz nem kell nyúlni.

Na turbósok, meg a cdi-k már nem...

#391174 Sumér harcos Előzmény: #391167

ja-ja,nekem momentán....szóba sem jöhetne a váltó miatt:)

de ezekben nem is igazán van manuális....

van a családban is egy c merci 1994 évvégi automata,250D,turbó nélkül-közel 700.000km-nél tart,motorhoz még nem kellett nyúlni.....

ez az 1 előnye talán az automatának:)széthajthatalan bizonyos gazdáknál,bizonyos motorokkal,bizonyos használat mellett..

ugyan tudom Te automata párti vagy:))

#391167 KawaBazsy Előzmény: #391140

Na jó, de ez automata, s nem turbós, így max túraautónak jó, sportkocsinak semmiképp.. Porsche 928 is csak automata van jó állapotú, nem értem, miért..

#391157 Sumér harcos Előzmény: #391145

azé ne má.....zsir új NISSAN 370Z árban áruljuk már:)

mert erre igy nagyon nem akar megjönni a veréb.....

na ettől a fajta megoldá…

#391140 Sumér harcos

na ettől a fajta megoldástól falnak szaladok,de tényleg....

mi a pikulának vesz vki egy toyota suprát,ha gázt tesz bele.....járjon 1.3diesel tigrával oszt még a szél is csapja.....pfff....

soha nem tennék gázt egy ilyen autóba és soha nem venném meg amelyikben gáz van.....

mert ennek a gazdája akkor minden alkatrészen is igy spórol?mert nincs lové....minél olcsobat,minél később...?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/supra/toyota_supra_3.0_i-4759600

#390679 Ricsi Előzmény: #390675

Nézd, nekem kifizették szó nélkül. Az, hogy mit csinálnak vele, nem érdekelt.