Én már ítam sok programot, mégsem lettem koszos tőle :D
De ez csak cinkelés volt, én nagyra tartalak, hogy így állsz a dolgokhoz. Ha mindenki így fogná fel a világot, ...
Én már ítam sok programot, mégsem lettem koszos tőle :D
De ez csak cinkelés volt, én nagyra tartalak, hogy így állsz a dolgokhoz. Ha mindenki így fogná fel a világot, ...
Hja, a kertemet, általában, Én, melós cuccban, koszosan, szoktam "élvezni"....:))
Tegnap is a viacolort állítottam helyre, eső után, akkor értem haza, de meg kellett csinálni, mert pont a kiskapu előtti rész volt....tiszta sóder, és sár voltam...::))
Ez van, ha elfogy valamilyen anyagom, Én nem vagyok szégyenlős, úgy, melósban, beülök a kocsiba, ( kocsira vigyázva, rongy van az ülésen) és megyek a cuccért.
Mostanában nem, de évekkel ezelőtt azért bámultak kíváncsi szemek, amikor kiszálltam mondjuk a brico előtt az autómból....:))
Ilyenekkel Én nem foglalkozom, a munka nem szégyen, nekem, és aki dolgozik, az koszos is lesz, többnyire...)
midegy, ehhez a szituhoz ismerni kell téged (én ismerlek) ,-)
én elképzellek a kéró kertjében használt PVC-t várva téged itt lelki szemeim előtt...
komolyan berosálok.. de a szitut nem festem le konkrétabban.. :)
miért?
tudod, arra a szerkezetre kellene....
24nm, ami 2000ft-os áron, cc 40e ft.
Oda tök mindegy, hogy milyen.....
Én azt mondom, ott spóroljon az ember, ahol csak lehet....
Ha a nappaliba kellene, biztos, nem írtam volna, ide az apróba...
:))
olcsó, vagy bontott linóleumot keresek, 4 méter széleset, 6 méter hosszú darab kellene.
Ha valaki tud, köszönöm!
Kocsi alá kellene, mindegy, milyen mintás, csak lyukas ne legyen.
Köszi, elvitték őket Siófokra, vállalták, hogy ott találnak nekik gazdát/gondoskodnak róluk.
Még azért kíváncsiskodok felőlük, mert amíg nem tudom, hogy tényleg jó helyen vannak addig nem vagyok nyugodt, de elvileg már minden ok. Ha mégse, akkor jönnek a cukimuki fotók, meg az NLC.
Javaslom, hogy a Nők Lapja Café fórumán keressél gazdát nekik. Nekem is ott sikerült tavaly négy árva cicát elsóznom... De így is nagyon nehezen ment, kb. 2 hónapig erőlködtem velük. (A cukimuki fotók nagyon fontosak!)
Egy kedves ismerősöm ADIDAS utalványainak szeretnék gazdát találni.
5db 10000 címletű.
ő vidéki,de csak a pesti üzletekben levásárolható,itt hagyta nálam.ha valakit érdekel,azonallal 80%-on odaadhatom.
Írjatok,ha valakit érdekel.
köszi
Találtunk 3 kiscicát.
SOS gazdit keresünk nekik.
Nekünk van 2 nálunk már nem férnek el.
Kb 4 hetesek lehetnek.
Jelenleg Győrben vannak. Ha nem jelentkezik senki, akkor menhelyre visszük őket.
én ebédkor hátrakötöm.. :)
:))
a tiéd is lehet..))
Már akinek van, ugye...))
minek az..jobb az ha embernek lobog a haja a szélben :)
Gyáá, meddig akarod fokozni, így is jót rötyörésztem:)))
már csak egy hello kittys bukósisak kell :D
baszki elképzeltelek rajta... :)))))