Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#390438 Ricsi Előzmény: #390308

Én már ítam sok programot, mégsem lettem koszos tőle :D

De ez csak cinkelés volt, én nagyra tartalak, hogy így állsz a dolgokhoz. Ha mindenki így fogná fel a világot, ...

#390308 hosszhuszár Előzmény: #390305

Hja, a kertemet, általában, Én, melós cuccban, koszosan, szoktam "élvezni"....:))

Tegnap is a viacolort állítottam helyre, eső után, akkor értem haza, de meg kellett csinálni, mert pont a kiskapu előtti rész volt....tiszta sóder, és sár voltam...::))

Ez van, ha elfogy valamilyen anyagom, Én nem vagyok szégyenlős, úgy, melósban, beülök a kocsiba, ( kocsira vigyázva, rongy van az ülésen) és megyek a cuccért.

Mostanában nem, de évekkel ezelőtt azért bámultak kíváncsi szemek, amikor kiszálltam mondjuk a brico előtt az autómból....:))

Ilyenekkel Én nem foglalkozom, a munka nem szégyen, nekem, és aki dolgozik, az koszos is lesz, többnyire...)

#390305 Hathor Előzmény: #390303

midegy, ehhez a szituhoz ismerni kell téged (én ismerlek) ,-)

én elképzellek a kéró kertjében használt PVC-t várva téged itt lelki szemeim előtt...

komolyan berosálok.. de a szitut nem festem le konkrétabban.. :)

#390303 hosszhuszár Előzmény: #390301

miért?

tudod, arra a szerkezetre kellene....

24nm, ami 2000ft-os áron, cc 40e ft.

Oda tök mindegy, hogy milyen.....

Én azt mondom, ott spóroljon az ember, ahol csak lehet....

Ha a nappaliba kellene, biztos, nem írtam volna, ide az apróba...

:))

olcsó, vagy bontott linó…

#390262 hosszhuszár

olcsó, vagy bontott linóleumot keresek, 4 méter széleset, 6 méter hosszú darab kellene.

Ha valaki tud, köszönöm!

Kocsi alá kellene, mindegy, milyen mintás, csak lyukas ne legyen.

#387289 Ozzy_ Előzmény: #387087

Köszi, elvitték őket Siófokra, vállalták, hogy ott találnak nekik gazdát/gondoskodnak róluk.

Még azért kíváncsiskodok felőlük, mert amíg nem tudom, hogy tényleg jó helyen vannak addig nem vagyok nyugodt, de elvileg már minden ok. Ha mégse, akkor jönnek a cukimuki fotók, meg az NLC.

#387087 Krumenaker Előzmény: #386403

Javaslom, hogy a Nők Lapja Café fórumán keressél gazdát nekik. Nekem is ott sikerült tavaly négy árva cicát elsóznom... De így is nagyon nehezen ment, kb. 2 hónapig erőlködtem velük. (A cukimuki fotók nagyon fontosak!)

ADIDAS utalvány

#387033 Tavasz

Egy kedves ismerősöm ADIDAS utalványainak szeretnék gazdát találni.

5db 10000 címletű.

ő vidéki,de csak a pesti üzletekben levásárolható,itt hagyta nálam.ha valakit érdekel,azonallal 80%-on odaadhatom.

Írjatok,ha valakit érdekel.

köszi