Amúgy emiatt volt: "kevesebb a költségvetési hiány a vártnál az USA-ban"
Amúgy emiatt volt: "kevesebb a költségvetési hiány a vártnál az USA-ban"
dehogynem...csak majd hétfőn!
Kedvelem mikor ESENPÉ egész nap csorog le 20 pontot most meg 5-10 perc alatt rántanak rajta vissza 10-et. Gondolom ez mind mai daytrade SC lehetett....de nem merik tovább vinni.
kínaiak sztem nem mernek kipakolni, mert akkor nekik is jajj lenne...
Ha a Kínaiak kipakolnak akkor tuti padlót fognak ezek...de lennt is maradnak szerintem.
Jah,én is bízom benne hogy tart vagy egy órát :D
tagnapi napot hamar visszaadták... 12.000 talán megfogja, egy időre.
Ezt tudtuk idáig is csak senki nem akar rá reagálni mert akkor csúf világ jön...no meddig pattintják meg dowjonesjuniort 12e-ről.
tegnap betettem egy kis lóvét, ezért van ám ma esés :)
vagy nem :)
"Az egyetlen kínai hitelminősítő, a Dagong úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok már az államcsőd állapotában van."
izgi
Átvitte csak lefelé...lehet onnan támadja inkább a csúcsot....
Kétszer pattant szépen az 1286-ról, harmadszorra átviszi szvsz. Utána irány a 1294, a tegnapi csúcs.
Most küzd az SP futi a 50 órás mozgóval, ami egy hétig folyamatosan szorította le, csak tegnap este tört ki alóla.
1283-on van a vonal, ha visszaesik alá, behalt a tegnapi kitörés. Ha felette marad, megint mehet felfele 1300 körülig első körben. Amerre elhagyja, arra lesz az irány egy ideig szvsz.
szerk: na jó, felfeléhez nem ártana a 20h MA-t és ellenállást is leküzdeni 1286-on. A felett lennék nyugodt az irányt illetően.