Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#389757 banyaiz Előzmény: #389754

Elég baj ez, nyilván vannak reálgazdasági hatások, de, hogy ebből mi az a réteg aki amúgy is szegény lenne, és mi az amit nagy betűs válság okoz elég nehéz lebontani.

Azt én is látom rengetegen kukáznak, múltkor kitettünk egy régi hűtőt , először néhány óra múlva kibelezték ami alumínium volt benne, aztán vki eltolta 1 kézikocsin a maradványokat, estére nyoma sem volt.

#389754 Sumér harcos Előzmény: #389737

off

a múltkor néhány hete pesten jártam.....hát csont ideg lettem a dugoban,de ez most más kérdés....:)

a keleti környékére kellett mennem budáról onnan meg váci út kifelé...csimbókokban logtak a kánikulában az idegeim......:)

keletinél fiumei ut sarok.....annyi ember tolongot,hogy azt hittem vmi falunapba szaladtam bele judapesten.....erre kérdezek egy illetőt itt meg mi történt,történik?

mondá ingyen konyha,gulyáslevest osztanak.......annyian voltak ott,hogy......utoljára a katonai eskümön láttam ennyi embert koncentráltan...20éve...

csak egy szösszenet volt az ingyenkonyha intézménye kapcsán...

#389751 banyaiz Előzmény: #389746

Krach stb ezek is technikai kérdések, nézd pl 2008-at , tőzsdék lefeleződtek aztán 1 év múlva duplázódtak, de változtatott ez bármit az emberek életén? Felkelt ugyanúgy a nap, elmentek dolgozni a gyárba , aztán hazamentek és megnézték a híradóban mekkora krach van, kis túlzással kb ennyit. :)

Vihar a biliben ilyen szinten, persze a tőzsdén vagyonok cseréltek gazdát.

#389746 Netmaster Előzmény: #389741

Ennyi erővel egy ház összedőlése is technikai kérdés. :)

USA nem fog becsődölni, ők a helikopter istenét követik, ellenben a fél EU-nak van rá esélye. Tényleg nem lehet megjósolni, mi lesz, de ugyebár 2008 elején is kevesen mondták volna, hogy nemsokára jön a krach.

#389741 banyaiz Előzmény: #389739

"államcsőd, bankcsőd, lárifári" by Kostó

Kár nem érhette meg ezeket az időket. :) Amúgy sok állam csődbe ment már, pl mi , vagy írek, görögök, portugálok , néhány volt szovjet tagköztársaság stb.

Mondjuk ennek az egésznek mi lesz a vége ember meg nem mondja, de az , hogy államcsőd egy technikai kérdés, egész addig amíg ez nem mondjuk Usával fordul elő, vagy hasonló kaliberrel, az meg kb azzal egyenértékű, hogy a papírpénzt az utcán fújná a szél.

#389739 Netmaster Előzmény: #389737

Várjuk ki a válság végét. Eddig még egy állam sem csődölt be, a java még csak ezután jön.

#389737 banyaiz Előzmény: #389735

Mindenhol olvasom , hogy nem érte el a várt hatást az élénkítés stb.

Várnék még azért ezzel, talán modern piacgazdaság történetében legnagyobb válság ami 2008-as összeomlás volt, és ez Usából indult. Megérezték ott az emberek ezt az életszínvonalukon? Ok lehet , hogy több a munkanélküli stb, de nem látok olyan képeket ahol milliók állnak sorban az ingyenkonyhákon éhen ne haljanak mint 29-33-ban. Azt viszont látom , hogy a meki profitja történelmi csúcsokon. :) Szóval ez ilyen téma, elég összetett vsz.

#389734 banyaiz Előzmény: #389694

elmondja, hogy bizonytalanság van, de a jövő fényes, viszont most depressziós kedvükben vannak így bármit mond esnek amíg ki nem esték magukat.

Netmaster: 600 milliárdból csurran egy-két helyre. :)

#389713 Donoo Előzmény: #389701

jó hír, hogy lassulás van, mert így kicsit megpihenhetnek, ettől a nagy iramtől elfáradtak... :)

#389701 Csezso Előzmény: #389698

Szintről pattannak, v. most miért jönnek fel? Vagy úgy vannak mint amikor megkaptuk O.V-től a Sz.K. tervet, majd pár nap múlva kiderült, hogy mi csak a szűkítetet kaptuk. Lehet ők is mást olvastak?

#389697 Csezso Előzmény: #389695

Nem tudom mire jó ez a book. Semmi újat nem mondott. Csak összefoglalta, amit eddig is tudtunk.

#389627 banyaiz Előzmény: #389623

Komolyan gondoltam, bekerül a vérkeringésbe egy része, xy kisnyugdíjas megkapja az Ibm részvénye után aztán elballag mosóporért, meg marhahúsért, meg egy új winchesterért. :)

#389625 Lovax Előzmény: #389616

Ha már tippelünk, én inkább egy hét óta első pluszos zárásra tippelnék...