hát még húzogatják fölfele...Dow Jones -ban rengeteg felső kanóc.
SP talán beszakad zárás után
hát még húzogatják fölfele...Dow Jones -ban rengeteg felső kanóc.
SP talán beszakad zárás után
Hát ez az, osztalék formájában mondjuk szét tudnak dobni belőle valamennyit.
Kell valami ami átbillenti őket a holtponton.
De besz0ptam aug-ban amikor arra nyitottam hati shortot :)
Nem ártana vásárlóerő is, a cégek nem fognak sokat egymástól vásárolgatni azon a pénzen ha nincsen fogyasztói kereslet.
New low 139 részvény
new high 22 részvény
kezdenek alakulni...
hindenburg effektus nincs itt valahol ?
:D Lenne riadalom.
Tegnap nem mondott semmi újat. Tesztelik mit bír a piac. viszont az is nagyon látszik , hogy ahogy közeledik QE2 kifutása mindjárt para a hangulatindexekben, munkaerő felvételben stb. Nagy a bizonytalanság.
Ha 2 . félévben nem kezd el felpörögni akkor főhet a feje Berni papának mit találjon még ki.
Rogyásig vannak kp-vel amcsi cégek, valahogy rá kell bírni őket bepörgessék a gazdaságba munkaerő felvét stb. Nem biztos QE3-ban kell gondolkozniuk, már csak az miatt sem mert már így is akkora lufi esélyes a következő években ez, hogy nagy. :)
Lehet este humoros kedvében lesz és benyögi, hogy "akinek részvénye van, az azonnal meneküljön..." majd mosolyogva kijelenti "csak vicceltem" :D
Azt még ő sem tudja mi lesz itt. QE2 is úgy jött össze, hogy tavaly nyár végére eléggé bizonytalanok lettek piacok aztán bedobták ezt őszre.
Mondjuk örökké nem élénkíthetnek.
QE3 nem lesz, mintha mondta volna Berni bácsi tegnap. Viszont az kicsit vicces kijelentés volt, hogy az év 2. felében fellendülés lesz :) előre tudja már mi lesz, milyen kis okos ez a csacsi...
Este beige book. Bernanke előadja a lopott holmit. Lehet megtudjuk, h. mikor indul a QE3:), és akkor megint mehet a long. A kamatemelésre és szigorításokra jó darabig nem számíthatunk.SzvSz
2009-es mélyponton. Ott lennénk ha nem lett volna pénznyomda :D
még mindig jól esik nekik esni?:-), vajon mikor unják meg:-)
Végre ! .-))
aztán majd kiderül mennyire jutunk igy....lehet hogy semmi se lesz belőle
szép ám .-))
de számoljuk ki hogy erre holnap mennyit megyünk fel ? :D
szép gyertya lett. :)