Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#389609 hAliG Előzmény: #389608

Jaja.. de sebaj, mert ez tényleg zuhénak néz ki.

Boursorama nem is frissül nekem..

#389608 zeeh_ Előzmény: #389606

Akkor te is elengedtél egy szép nyerőt, mint én 2700-nál. :(

Ezekből lehet tanulni. Ha duplacsúcs lesz és lemegy 8 alá, ott hülyére fogom magam venni vele, mert 2 éves távlatban szerintem van benne kakaó rendesen.

#389606 hAliG Előzmény: #389601

Kitáraztam teljesen, még 38 db van 2290-en..

Én sem értem, hogy pontosan mit vizsgálnak, de ha ORCO Endurance Fund dolgait, akkor zuhé lehet rövid távon, még ha semmi galibát nem követtek el, akkor is.

#389601 zeeh_ Előzmény: #389580

Dobó Kata... :(

Jobban jártam volna a sell is May opcióval, akkor legalább tőke megvolt, plusz ecoból is faragtam egy kicsit, most meg a 3 héttel ezelőtti 2620 miatt -45 ezer + (- eco buksi).

Mit vizsgálnak? Mert én törni magyart, de ezt eddig nem értem. Hű, mekkora piros rondaság van kint. Érik a duplacsúcs kőkeményen.

#389591 hAliG Előzmény: #389555

Kint az 50 napos mozgó alá került, aztán visszatesztelte, de lepattant róla lefelé.

Ez a gyertyaformáció ha így marad a mai gyertyával csúnya esést jósol :(

#389587 hAliG Előzmény: #389580

Már 8.8 kint.

Itt a rossz hír, amit felfújhatnak:

http://www.euro.cz/id/k5bdgkholo/detail.jsp?id=99864

Google fordító:

"Az Orco vizsgálja nyomozók vizsgálata korrupció a tanszék

A kereső a keret a nyomozók vizsgálata a korrupció és a pénzügyi bűncselekmények miatt, hogy az ügylet az euró kapott az Orco Property Group. A nyomozók arra, hogy egy csoport a hitelezők. Endurance Fund által alapított Orco eladni Liegenschaftsvermietung PSI Gesellschaft 90%-os részesedése Argentína 38 € 0,90, a fennmaradó 10%-os részesedést a 0,10 Diamond Miracle. Argentin és 38 tulajdonosa egy jövedelmező Mercury Tower irodaház Prága Holesovice.

"A részvényesi Orco Property Group úgy véli, hogy a vételár nem tükrözi a valós piaci értéke Argentína 38, mind tekintettel arra, hogy a társaság tulajdonában jövedelmező irodaház, és tekintettel a pénzbeli hozzájárulás összege több mint egymillió eurót, ami közvetlenül azt megelőzően, hogy a részvények eladása, "indokolja a részvényes kifogást a tranzakció jogi képviselője Lenka Čížková. Euro.cz dokumentum rendelkezésre áll.

Mercury torony ma egy forró kedvence a jövőben helyet a város Prága 7 A játékban, akár tárgyak argentin csillag, egykori épülete az elektromos üzleti, vagy az úgynevezett Parkhotel Holesovicky háromszög.

Vagyonjogi viszonyok tárgyak által kínált a városháza szóvivője Martin Vokuše nem vizsgálták még. "Most adatokat gyűjt a következő szakaszban, ha azt akarjuk, hogy Rendelésnél kérjük adja meg az egyes elemeket, amelyek egy új városháza, hogy megfeleljen a Prága 7. Az egész ügy szeretnének döntés még ebben az évben, "mondta Vokuš.

Az Orco szerint a cég szóvivője Petra Zdeňkov nem kapcsolatot nyomozók. "A részvények eladása egy euró, hogy ne csak az eszköz oldalon, de a társaság kötelezettségeinek, mivel szokás hasonló ügyletek, valamint megfelelnek a követelményeknek a Bank, és a szabályok az alapból, ha a jelenlegi eszközök értékelésére," mondta Zdeňková."

#389568 hAliG Előzmény: #389555

Én is adogattam...

Találtam egy nem éppen jó hírt..

Küldtem Neked egy privát üzit.

#389436 zeeh_ Előzmény: #389388

Sell in June and go... :) (De nem adtam el.)

Már nem bírom nézni ezt a szenvedést a BÉT-en. Utalási megbízás beadva a maradékra.

#389388 zeeh_ Előzmény: #389379

8.86

100 napos talán megfogja.

Sztochasztikus, MACD megint kezd csúnyát mutatni, pedig már javulófélben volt mindkettő.

#389377 hAliG Előzmény: #389374

Szerintem már kitárazott, vagy minimális db-ja van, és nem kell ész nélkül szórnia.

Tudott volna önteni gyorsabban is.. (Vszínű kisebbek dobálják, de a vevők addig bátortalanok lesznek, amíg vannak bedobások)

Reméljük, hogy pattanni fog végre. Valami hírt dobhatnának már..

Az egyik jó az lenne, ha a Neptune bejelentené a 0%-os részesedését :)

#389374 zeeh_ Előzmény: #389295

Elég ubi szezon volt kint 14k-s forgalommal.

Lehet, hogy kitárazott volna mégis teljesen a Neptune?

ismét 9,09 a vége, ezek …

#389295 Koffein

ismét 9,09 a vége, ezek a csigazabálók tudnak alkotni :)

#389007 zeeh_ Előzmény: #388996

Tegnapelőtt még feljebb volt, nem 9.26-on.

Könyvet elnézve, 9.2-es nyitó mutyinak néz ki kevés darabbal.

#388996 hAliG Előzmény: #388939

Úgy néz ki, hogy az eladói oldalon lévő 4000db mégsem puffer.. Egyfolytában bent van, nem rakta feljebb tegnap sem, amikor megközelítette az árfolyam 6 centre..

Amcsik bezúgtak, vszínű tökölés lesz ma itt.