Itt nézd, ez jó.
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/cotations-ticks/
Csak nem jól értesült volt a Neptune?
Itt nézd, ez jó.
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/cotations-ticks/
Csak nem jól értesült volt a Neptune?
Jaja.. de sebaj, mert ez tényleg zuhénak néz ki.
Boursorama nem is frissül nekem..
Akkor te is elengedtél egy szép nyerőt, mint én 2700-nál. :(
Ezekből lehet tanulni. Ha duplacsúcs lesz és lemegy 8 alá, ott hülyére fogom magam venni vele, mert 2 éves távlatban szerintem van benne kakaó rendesen.
Kitáraztam teljesen, még 38 db van 2290-en..
Én sem értem, hogy pontosan mit vizsgálnak, de ha ORCO Endurance Fund dolgait, akkor zuhé lehet rövid távon, még ha semmi galibát nem követtek el, akkor is.
Dobó Kata... :(
Jobban jártam volna a sell is May opcióval, akkor legalább tőke megvolt, plusz ecoból is faragtam egy kicsit, most meg a 3 héttel ezelőtti 2620 miatt -45 ezer + (- eco buksi).
Mit vizsgálnak? Mert én törni magyart, de ezt eddig nem értem. Hű, mekkora piros rondaság van kint. Érik a duplacsúcs kőkeményen.
Kint az 50 napos mozgó alá került, aztán visszatesztelte, de lepattant róla lefelé.
Ez a gyertyaformáció ha így marad a mai gyertyával csúnya esést jósol :(
Már 8.8 kint.
Itt a rossz hír, amit felfújhatnak:
http://www.euro.cz/id/k5bdgkholo/detail.jsp?id=99864
Google fordító:
"Az Orco vizsgálja nyomozók vizsgálata korrupció a tanszék
A kereső a keret a nyomozók vizsgálata a korrupció és a pénzügyi bűncselekmények miatt, hogy az ügylet az euró kapott az Orco Property Group. A nyomozók arra, hogy egy csoport a hitelezők. Endurance Fund által alapított Orco eladni Liegenschaftsvermietung PSI Gesellschaft 90%-os részesedése Argentína 38 € 0,90, a fennmaradó 10%-os részesedést a 0,10 Diamond Miracle. Argentin és 38 tulajdonosa egy jövedelmező Mercury Tower irodaház Prága Holesovice.
"A részvényesi Orco Property Group úgy véli, hogy a vételár nem tükrözi a valós piaci értéke Argentína 38, mind tekintettel arra, hogy a társaság tulajdonában jövedelmező irodaház, és tekintettel a pénzbeli hozzájárulás összege több mint egymillió eurót, ami közvetlenül azt megelőzően, hogy a részvények eladása, "indokolja a részvényes kifogást a tranzakció jogi képviselője Lenka Čížková. Euro.cz dokumentum rendelkezésre áll.
Mercury torony ma egy forró kedvence a jövőben helyet a város Prága 7 A játékban, akár tárgyak argentin csillag, egykori épülete az elektromos üzleti, vagy az úgynevezett Parkhotel Holesovicky háromszög.
Vagyonjogi viszonyok tárgyak által kínált a városháza szóvivője Martin Vokuše nem vizsgálták még. "Most adatokat gyűjt a következő szakaszban, ha azt akarjuk, hogy Rendelésnél kérjük adja meg az egyes elemeket, amelyek egy új városháza, hogy megfeleljen a Prága 7. Az egész ügy szeretnének döntés még ebben az évben, "mondta Vokuš.
Az Orco szerint a cég szóvivője Petra Zdeňkov nem kapcsolatot nyomozók. "A részvények eladása egy euró, hogy ne csak az eszköz oldalon, de a társaság kötelezettségeinek, mivel szokás hasonló ügyletek, valamint megfelelnek a követelményeknek a Bank, és a szabályok az alapból, ha a jelenlegi eszközök értékelésére," mondta Zdeňková."
Megfogadtam... sell in june.. de jobb lett volna, ha sell in may.. na mind1.
Én is adogattam...
Találtam egy nem éppen jó hírt..
Küldtem Neked egy privát üzit.
Valaki viszont igen... 2260 (8,81) mintha most nálunk lenne olcsóbb.
Sell in June and go... :) (De nem adtam el.)
Már nem bírom nézni ezt a szenvedést a BÉT-en. Utalási megbízás beadva a maradékra.
8.86
100 napos talán megfogja.
Sztochasztikus, MACD megint kezd csúnyát mutatni, pedig már javulófélben volt mindkettő.
De amíg a 9.24-es görényecske ott van, addig ez nem fog indulni :)
Szerintem már kitárazott, vagy minimális db-ja van, és nem kell ész nélkül szórnia.
Tudott volna önteni gyorsabban is.. (Vszínű kisebbek dobálják, de a vevők addig bátortalanok lesznek, amíg vannak bedobások)
Reméljük, hogy pattanni fog végre. Valami hírt dobhatnának már..
Az egyik jó az lenne, ha a Neptune bejelentené a 0%-os részesedését :)
Vagy a broki ment szabira, aki a neptune rv.eit kezeli :)
Elég ubi szezon volt kint 14k-s forgalommal.
Lehet, hogy kitárazott volna mégis teljesen a Neptune?
Tegnapelőtt még feljebb volt, nem 9.26-on.
Könyvet elnézve, 9.2-es nyitó mutyinak néz ki kevés darabbal.