Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#389303 pepe01 Előzmény: #389302

Nekem a lentről jövő nyilatkozatok mást jelentenek :)

Dallas Federal Reserve President mondta:)

Na jó persze értettem

#389302 Lovax Előzmény: #389283

Elzárják a pénzcsapot. Végre. Eljött a te időd Bud :D

"lentről jövő" nyilatkozatokkal tesztelik a közvéleményt meg a tőkepiacokat. Aztán meg bejelentik hivatalosan amikorra már mindenki tudja és beárazta.

#389280 BudFox Előzmény: #389276

3 szor fordultak le róla....vagy átmegy majd nagy lendülettel Börni felbeszéli , vagy lemennek a mélybe.

#389276 Lovax Előzmény: #389263

Jaja 1295-ön van az 50 órás MA (ami ugyanaz mint a 200-as mozgó átlag a 15 perces csárton, nem meglepő módon :D ) ezért dupla ellenállás.

Eddig jó volt ma a long, kiderül átmegy-e rajta.

Szerintem igen.

#389263 BudFox Előzmény: #389258

ellenálláson van..lehet hogy túlhúzzák rajta....ha szerencsénk van akkor innen lefordul.

#389258 BudFox Előzmény: #389233

new low 70 részvény

new high 21 részvény...

ez azért beszédes..megfordult a mérleg mióta jelentősen esnek.

#389229 BudFox Előzmény: #389227

ez is igaz....az lesz amit az érdekük megkíván...nem hagyják veszni Görögországot..viszont kizsákmányolhatják...abban nincs semmi rossz...a tőkéseknek :D

Na USA esik...tekeedzőm úgy mondaná : Bebaszott. _:D

#389227 Sumér harcos Előzmény: #389223

nem érdeke az a csőd a rótcsildoknak"....nem lesz csőd.....

nyomor és nyögvenyelés lesz....és virágzó fekete gazdaság,ugyan az már eddig sem volt idegen a görög kartársaknak....

#389223 BudFox Előzmény: #388989

jah..jelentenének csődöt, és tiszta lappal újrakezdenék építeni az egész piacot...sokkal jobb lenne.

közben SP úgylátom 1295 ös ellenállás alatt megfordult.

arra megy a piac,melyik …

#389148 Sumér harcos

arra megy a piac,melyik irányba fájdalmasabb a tömegeknek elmélet alapján....meg kell kérdeznem ,napok óta mindenki longol a nagyvilágban?:)

sp,mint a harmat...

#389000 ikszf Előzmény: #388989

1. kitömik őket jó kamatozású hitellel

2. kiharcolják, hogy gürizve visszatörlesszék

3. elkerülnek egy pánikot

4. meg tudják szerezni az értékesebb vagyonelemeiket. Most a németek diktálnak, hogy mi legyen eladó Görögo.-ban.

5. a megszorítások miatt az vagyonos görög fogyasztók és az értékes szakképzett görög munkaerő beadja a derekát, elköltözik Görögo-ból, és lehet, hogy éppen a német gazdaságot fogja erősíteni

#388989 Donoo Előzmény: #388985

on

öszintén szólva már én is csődbe vinném őket... Eképesztő pénzeket emésztenek fel és semmi változás nem történt. Hihetetlen, hogy a németek milyen hamar belementek, pedig az elsőt is nehéz volt megszavazni, erre kapnak még 110et? akkor most hogy is van ez? ilyen sok pénze van ez eunak, hogy szórni lehet?... ha ez ilyen szavazásos lesz megint, sztem valahol fent fog akadni, talán a szlovákoknál ismét. Viszont nem tom mit akarnak, így nem lesz versenyképes egy ország, hogy megszorítás megszorítás hátán... sztem folyamatosan csúsznak le a mélybe ezzel az egésszel, ahelyett, hogy végre csődöt jelentenének. Izland is túljutott nagyjából már, pedig ők csődöt jelentettek.. Kutyakomédia az egész.

off

#388985 BudFox Előzmény: #388978

méghogy nincsen globális mutyi :DDD

ezek simán csődbe viszik Görögországot, csakhogy mentsék a saját bőrüket..mocskos egy népség az biztos :D shortra fel !!!

#388984 BudFox Előzmény: #388957

SP 8 pontot esett zárásunk után...tehát holnap csak 80 pontot emelkedhetünk :DDD

szánalmas már ez a hazai tőzsde...

"John Normand, a JP Morg…

#388978 ikszf

"John Normand, a JP Morgan vezető londoni devizastratégája szerint ahhoz, hogy a dollár tartósan erősödni tudjon vagy csődbe kellene mennie Görögországnak, vagy globális recesszió kellene, vagyis agresszív monetáris szigorításba kellene kezdenie a Fednek. "

mivan? látjátok ebben a logikát?

Csőd és recesszió ellen szigorítás?