elég sunyin esnek mostanában az amcsi indexek
jó nézni, tarthatnák az ütemet.
annyira birom ezeket acímeket:
"S&P - Közel az éves mélypont, elkeserítő foglalkoztatási adatok"
hol? elég messze van még az.... persze tom, hogy az idei évre gondolhattak, de néha már szánalmas..
Pedig az avatarod is ezt a szitut szimbolizálja :-)
"végső idők jelei", ez az oldal jókat nem írhat, itt már a fukusimai világvégét is lekönyvelték, meg 2010es tőzsdei összeomlást, arab világvége stb. Én még amikor shortoltam sokat olvasgattam, és ebből merítettem a reménykedést... aki csinálja az oldalt, szerencsétennek milyen élete lehet? elképesztő :)
"Ez azonban nem sokat jelent egy átlag amerikai számára, akinek nemhogy befektetni való tőkéje, de arra sincs elég pénze, hogy a napi betevőt megvegye családjának. "
csoda, hogy nem szakadt rá a mennyezet, mikor írta...szegény átlag amerikaiak... :D
http://idokjelei.hu/2011/06/10-ok-amiert-a-gazdasagi-fellendules-csak-illuzio/
ezen az oldalon nagyon várják már az összeomlást.... lassan minden nap van egy "világvége" írás.
annyit azért nem sajnos.
Hm, dollár gyengül 1%-ot, de a piacok estek több mint 1%-ot.
még véletlenül se, bölcsen teszik. :)
még van egy óra, de úgylátszik biztosra mennek ne maradjon a párna alatt részvény hétvégére:D
Ugye este 10kor van vége a hétnek:D
Azért ebben a topikban ilyenkor is megy a piac:)
Én nem merek hétvégére semmit vinni, mert ez a visszahúzás nem tetszik. Pedig shorttal akartam nekimenni a hétvégének.
Valahogy mindig sikerül olyan avatart választanom hogy valaki kikészültőle:D
Gondolom ismered a figurát. Esténként szórakoztatom magam velük:) A kedvencem, jó későn adják, tökéletesen elfeledtetti a piacot velem:)