Csak nem bírtam ki rajzolás nélkül.
Ki mit szól egy ilyen napos bux elliott elmélethez?
Látom előre Láma fogja a fejét ,-)
Csak nem bírtam ki rajzolás nélkül.
Ki mit szól egy ilyen napos bux elliott elmélethez?
Látom előre Láma fogja a fejét ,-)
annyira vészjósló vagy, hogy emelkedik a piac :D Bud tedd túl magad azon, hogy ez nem kívánságműsor. :)
bux a mélybe, bud pedig a mennybe... :)
nem akarok vészjósló lenni de egész héten xar makroadatok jöttek...akkor ma és holnap is nagy a valószínűsége hogy pocsékok jönnek..őnáluk is eltörik majdcsak a mécses..és akkor Bux megy le a mélybe mint a zuhatag.
S&P elérte a (zászló) lobogó csatorna tetejét, ahogy vártuk, az jön le csati aljára, az hozza le buxot.
Az emelkedő háromszög alapján még 1319et érinteni lehetett volna, kérdés megyünk e még egy körre fel a csati aljról, csak nehogy sok legyen a zászlóhoz időben.
Ahogy nézem MOL is elérte a csökkenő csati tetejét.
szerk: el is indult vissza fel csati aljat elérve S&P :)
Bárcsak lenne egy nagy vételi hullám SQ-val!!! egyből helyreállna a kt! (Bocs Bud, de utána úgyis menne le a levesbe az egész index)
Elég lenne 10-15 pont közötti is :D
330 a kt, hogy hulljon ki a foguk...
dúrva - azért azt nem gondoltam volna hogy a shortjaimmal ma bukni is fogok :DD
én meg becsukom a gépet, mert a gyerekektől nem tudok kereskedni:-D
Én is kb. ezt látom, sok közvetlen ok nincs. De ennyi hülye nem lehet, tehát vmi szupertitkos (=vagyis minket átcseszős) pletyka már biztos lehet a háttérben.
Legyen igazad, én is csak a hosszú bővítés miatt várok pattanást. Ha meg nem, úgyis jó :)
Csórók vagyunk ehhez , még ez a 20% is nagy tétel, bár ki tudja mi jár vezér fejében, lehet egy nagy állami energiaszolgáltatót vizionál orosz mintára. Ha a menedzsmentet hamarosan letartóztatják akkor igen. :)
23800at le kellene küzdenie elég simán...
4. maga az állam vásárolja szőröstöl bőröstől:) Fejőstehenet csinálva a cégből.
igen longolok. későn dobtam a shortot, de már longolok. azt is dobni fogom és miután elvesztem a fonalat sírok:-DDD
Longolsz-e? :D
Én innen már nem nyitok, 23800-ról kisebb korrekciót várnék, majd utána beleveszek 24000-ig.
figyeld hogy átviszi még a 24k-t is ma:-)
móka indul..
Elvileg az állam tulajdonszerzése rossz hír, hiszen felvásárlási sztori kilőve, és az állam esetleg beleszól cég működésébe. Ennek ellenére veszik, sőt már amikor pletykáltak állami vételről is vették. Vajon miért?
1. Nincs semmi oka csak hülyék az emberek.
2. Valami van, pletyka, lehetőség, vagy konkrétum.
3. Én vagyok hülye.
Komolyra fordítva max egy részvény bevonás ami indokolhatja, hogy állami tul szerzésre emelkedjen szerintem. Az is lehet valakik megint pletykákat terjesztenek, ki tudja.