Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#388028 Kissherceg Előzmény: #388026

annyira vészjósló vagy, hogy emelkedik a piac :D Bud tedd túl magad azon, hogy ez nem kívánságműsor. :)

#388026 BudFox Előzmény: #388020

nem akarok vészjósló lenni de egész héten xar makroadatok jöttek...akkor ma és holnap is nagy a valószínűsége hogy pocsékok jönnek..őnáluk is eltörik majdcsak a mécses..és akkor Bux megy le a mélybe mint a zuhatag.

#388024 Hathor Előzmény: #387965

S&P elérte a (zászló) lobogó csatorna tetejét, ahogy vártuk, az jön le csati aljára, az hozza le buxot.

Az emelkedő háromszög alapján még 1319et érinteni lehetett volna, kérdés megyünk e még egy körre fel a csati aljról, csak nehogy sok legyen a zászlóhoz időben.

Ahogy nézem MOL is elérte a csökkenő csati tetejét.

szerk: el is indult vissza fel csati aljat elérve S&P :)

#388023 Alexander Előzmény: #388020

Bárcsak lenne egy nagy vételi hullám SQ-val!!! egyből helyreállna a kt! (Bocs Bud, de utána úgyis menne le a levesbe az egész index)

#388011 sbbacsi Előzmény: #387999

Én is kb. ezt látom, sok közvetlen ok nincs. De ennyi hülye nem lehet, tehát vmi szupertitkos (=vagyis minket átcseszős) pletyka már biztos lehet a háttérben.

#388010 Lovax Előzmény: #388008

Legyen igazad, én is csak a hosszú bővítés miatt várok pattanást. Ha meg nem, úgyis jó :)

#388009 banyaiz Előzmény: #388007

Csórók vagyunk ehhez , még ez a 20% is nagy tétel, bár ki tudja mi jár vezér fejében, lehet egy nagy állami energiaszolgáltatót vizionál orosz mintára. Ha a menedzsmentet hamarosan letartóztatják akkor igen. :)

#388006 Csilla76 Előzmény: #388002

igen longolok. későn dobtam a shortot, de már longolok. azt is dobni fogom és miután elvesztem a fonalat sírok:-DDD

#388002 Lovax Előzmény: #388001

Longolsz-e? :D

Én innen már nem nyitok, 23800-ról kisebb korrekciót várnék, majd utána beleveszek 24000-ig.

#387999 banyaiz Előzmény: #387993

Elvileg az állam tulajdonszerzése rossz hír, hiszen felvásárlási sztori kilőve, és az állam esetleg beleszól cég működésébe. Ennek ellenére veszik, sőt már amikor pletykáltak állami vételről is vették. Vajon miért?

1. Nincs semmi oka csak hülyék az emberek.

2. Valami van, pletyka, lehetőség, vagy konkrétum.

3. Én vagyok hülye.

Komolyra fordítva max egy részvény bevonás ami indokolhatja, hogy állami tul szerzésre emelkedjen szerintem. Az is lehet valakik megint pletykákat terjesztenek, ki tudja.