Majd jön még mellé a HTC , meg talán a Motorola( mégiscsak hazai ). Hiába, az Android viszi a prímet.
Majd jön még mellé a HTC , meg talán a Motorola( mégiscsak hazai ). Hiába, az Android viszi a prímet.
más nekem s e jutott eszembe :)
réssel mentek, azért lep meg.
jahh :)) hatás ellenhatás ?:))
apple elég szépet ment, ott mi történt már megint?
Nézz egy hosszabb chartot.
10 év alatt szinte egyhelyben állnak az indexek.
nehéz megmondani, hogy mi szerint kereskednek, a csordaszellem :)
"Te nézd már meg Béla ezek veszik... akkor vegyünk mi is..." :)
lehet újabb kidobott pénzt kapnak a görögök, ezért kell örülni...
csak a TA szerint kereskednek ? pedig a tőzsdének a gazdasághoz kellene hogy köze legyen. nem a TA vonalakhoz..azt folyton felülírják a makroadatok
Usa orul a kitoresnek, es futi most tedzteli vissza a 1333as kitoresi szintet.
ez sztem is baromság... egyébkén a görögök esetleges újabb mentőcsomagja miatt menetelnek kint(próbálnak), legalábbis ezt olvastam, de ez is kutyakomédia már, amit ezekkel művelnek... Ideje lenne pontot tenni ennek a végére is már...
ez sztem is baromság... egyébkén a görögök esetleges újabb mentőcsomagja miatt menetelnek kint(próbálnak), legalábbis ezt olvastam, de ez is kutyakomédia már, amit ezekkel művelnek... Ideje lenne pontot tenni ennek a végére is már...
aztmondják azért nem tudunk esni mert túl sok a pesszimista :DD lol...hát ezzel akarják megetetni a népet...szerintem más van a háttérben..
sokan bíznak a mostani olcsóbb beszállóban, és még mindig venni akarják.
mást nem tudok, amire emelkednének, makrók mostanában szarabbnál szarabbak, még ez se érdekli őket...
hogy bejelentenek valami ilyen jó hírt ? hm...majd meglátjuk.....dollár örök...miért nem árulják a Walmart -ban WC papír tekercsekben a dollárt....ha ennyit kinyomtatnak még a WC -ben is az lehetne