csiki csuki.
egyenlőre még nem esett a részvén lehet márnem is fog erre a hírre
valamiért elfogytak a 31 esek.
lehet ma felfelé megy ?
5 Ft-ot írtak a korábbi cikkekben, amikor először kijött a hír, hogy emelni akarnak. Olyan cikket is láttam, amiben 1 Ft volt. Passz.
nem emlékszel, hogy mennyi lesz a lépésköz? 1 ft, vagy 5 ft? erről volt már vmi hír? mert ha 5 ft, az mókás lesz 300-as árfolyam mellett :))
"A részvények névértékének változtatását korábban azzal indokolták, hogy a 100 forintos részvények kevésbé rugalmasan képesek az általános piaci tendenciák, például a BUX vagy a BUMIX index változásainak követésére, mert a minimális, bármilyen irányú 1 forintos árváltozás a piaci átlagnál nagyobb százalékos mértékű árelmozdulással jár."
Sajnos a 100 Ft-os névérték sem tudta megmenteni a kisbefektetőket a bennfentes patkányok öntéseitől.
én még várok egy kicsit. http://elorejelzes.tozsde.hu/
most én is igy vagyok ez a nutex szindroma kisértés nem lenne biztos nem adnám el igy viszont. nem a mostani esés a ciki.hanem ajunius végi a nutex 60% kot eset igaz utána 35%ot felment.
no, ez így izgalmas lesz. vettem ma 31-ért 7k-t próbából, hátha...
logikus lenne, ha esne, mint a többi szutyok... bár, lehetne ez most a kivétel, a kisbüfik mind esést várnak és nem lenne.. az is nagyon bosszantó tud lenni. Ettől függetlenül szerintem is lefelé fog menni; csak nem tudom, eladjam-e holnap vagy se....
meg lesz még a héten a 25-26. bár ki tudja ennél a részvénynél nem lehet tudni.
lehet akinek van elkéne adni.aztán megvárni mi lesz
holnap biztos esés.2-3 ft
Akkor jön az 1000 Ft-os névérték, miután hülyére tömtek mindenkit.
pont nem. :) a nagyvevő nem így működik :)
nagy vevö már rég vett vona
30. on zár ha csak egy két speki nem csinál valamit
nem, az nem így cselekszik :)