Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

egyenlőre még nem esett …

#387349 PRESLEY

egyenlőre még nem esett a részvén lehet márnem is fog erre a hírre

valamiért elfogytak a 31 esek.

lehet ma felfelé megy ?

Re: nincs cím

#387326 zeeh_ Előzmény: #387324

5 Ft-ot írtak a korábbi cikkekben, amikor először kijött a hír, hogy emelni akarnak. Olyan cikket is láttam, amiben 1 Ft volt. Passz.

#387324 Zotya32 Előzmény: #387319

nem emlékszel, hogy mennyi lesz a lépésköz? 1 ft, vagy 5 ft? erről volt már vmi hír? mert ha 5 ft, az mókás lesz 300-as árfolyam mellett :))

http://www.privatbanka…

#387319 zeeh_

http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/atalakitjak_az_est_media_reszvenyeit_junius_28_an_99579

"A részvények névértékének változtatását korábban azzal indokolták, hogy a 100 forintos részvények kevésbé rugalmasan képesek az általános piaci tendenciák, például a BUX vagy a BUMIX index változásainak követésére, mert a minimális, bármilyen irányú 1 forintos árváltozás a piaci átlagnál nagyobb százalékos mértékű árelmozdulással jár."

Sajnos a 100 Ft-os névérték sem tudta megmenteni a kisbefektetőket a bennfentes patkányok öntéseitől.

#387212 PRESLEY Előzmény: #387201

most én is igy vagyok ez a nutex szindroma kisértés nem lenne biztos nem adnám el igy viszont. nem a mostani esés a ciki.hanem ajunius végi a nutex 60% kot eset igaz utána 35%ot felment.

#387201 Zotya32 Előzmény: #387186

no, ez így izgalmas lesz. vettem ma 31-ért 7k-t próbából, hátha...

logikus lenne, ha esne, mint a többi szutyok... bár, lehetne ez most a kivétel, a kisbüfik mind esést várnak és nem lenne.. az is nagyon bosszantó tud lenni. Ettől függetlenül szerintem is lefelé fog menni; csak nem tudom, eladjam-e holnap vagy se....

meg lesz még a héten a 2…

#387195 PRESLEY

meg lesz még a héten a 25-26. bár ki tudja ennél a részvénynél nem lehet tudni.

lehet akinek van elkéne …

#387192 PRESLEY

lehet akinek van elkéne adni.aztán megvárni mi lesz

holnap biztos esés.2-3 ft

orbán leteszi az alapoka…

#387178 PRESLEY

orbán leteszi az alapokat aztán jön a feketeleves.