Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#386838 Zotya32 Előzmény: #386836

vegyél.

nekem van;

lehet, még veszek én is, de már csak forintozni. Majd ha netán vki belenyúl a 31-be...

de 25-ön volt ma már 200k vevő is... szóval lehet, csak beültetés lesz az esetleges 31-es puffancs eltűnése/kivétele, aztán megöntözik 25-ig.

várjuk inkább a bremer-híreket... hacsak nem jut az is az "orosz-szerződés" sorsára.

Kreg Jenő bá meg sehol nincs, már rég kiszórta a nem is létező papírjait. Névérték? az lesz, amint bejegyzik a közgyűlési határozatokat.

sőt, utána irány a jól megszokott névérték ötöde árfolyam.

#386836 macika Előzmény: #386833

ez a vég lehet venni kellene

az epeh, bcash kreg jenőbá is névértékezik

na de melik az ĐĐ

#386833 Zotya32 Előzmény: #386814

és mire perli őket? mit akarnának tőlük még elszedni?

Szerintem már nincs kisbüfi az országban aki venne phylaxiát.

ezeknek vége; nem lehet évekig élni a semmiből. A humet is kidurrant, amint a mester lelépett. Visonka, GR, Euro-generál, Palota-gumi, ha ezek is mind tőzsdére jönnek az utolsókra már nem lesz egy árva vevő sem. Még a Visonkát talán be tudják hozni, de ott is látványos, és gyors összeomlásra számítok. napok, max 2 héten belüli feleződésre. Ha 100 ft-on hozzák be, akkor is az lesz a sorsa. Elintézték egy életre a befektetői bizalmat; Pereskedhetnek akárhány kisbüfivel, az ő nevük TP-stől, jogászos gráciákkal együtt mindenre garancia, csak arra nem amit befektetői bizalomnak mondanak. Nem merek már én sem írni semmit, mert a végén egyik nap elvisz egy fekete autó. :)

#386814 macika Előzmény: #386799

a kisbefektetőket fogják beperelni sorra

rájöttek, hogy ebből fognak megélni most ĐĐĐ

#386799 Sly-- Előzmény: #386796

Dehogy halnak éhen, most a keg-et szórják, minden nap megvan a milliós fizu.

Utána meg majd jön a GR, abból is eltartják magukat egy jó darabig. Aztán majd az euro-general is jó lesz 1-2 évig. Közben persze nyilván jön ide is valami, nehogy elakadjon a gépezet.

#386796 Zotya32 Előzmény: #386794

lehet, persze; de akkor éhen halnak... nem lesz pénzük. szóval hamarosan muszáj lesz egy kicsit megpörgetni vmi újabb "mesés hírrel" :))

a Klipper megint süllyed, szóval vmit mutatni kell; 2 éve volt már az ngané-s mutyi, jöhet vmi új. Hiszen azt mondta TP, hogy új cégek kerülnek a Holdinghoz... :))

#386792 Zotya32 Előzmény: #386791

dehogynem; hetek kérdése szerintem. 500k-s eladó 31-en nem véletlen, felette "üres" a könyv.

#386791 Sly-- Előzmény: #386787

Hát, ha van türelmed...:-))

Mondjuk annál nagyobb türelem, mint ami a phylaxiához kell, nem nagyon kell máshoz.

Ezek itt egész nyáron nem fognak semmit sem csinálni?

#386787 Zotya32 Előzmény: #386786

nem adtam oda; úgy voltam vele, több, mint a felét eladtam a maradék 190 db-ot, majd akkor ha meghúzzák; 4-5 hetente van benne egy nagyobb csík, majd 700-nál eladom. :)

#385157 Zotya32 Előzmény: #384943

hülyén néz ki a könyvben ez az 500k-s tétel 31 ft-on. kilóg s orból; se alatta se felette, se a vevőin nincs ekkora tétel, de még csak 6 számjegyű sincs...

vmi készül???

ezt leszámítva 34-nél van 85k, mint legtöbb eladó