Várom 25-ön,majd egy nagyobb tétellel.
vegyél.
nekem van;
lehet, még veszek én is, de már csak forintozni. Majd ha netán vki belenyúl a 31-be...
de 25-ön volt ma már 200k vevő is... szóval lehet, csak beültetés lesz az esetleges 31-es puffancs eltűnése/kivétele, aztán megöntözik 25-ig.
várjuk inkább a bremer-híreket... hacsak nem jut az is az "orosz-szerződés" sorsára.
Kreg Jenő bá meg sehol nincs, már rég kiszórta a nem is létező papírjait. Névérték? az lesz, amint bejegyzik a közgyűlési határozatokat.
sőt, utána irány a jól megszokott névérték ötöde árfolyam.
ez a vég lehet venni kellene
az epeh, bcash kreg jenőbá is névértékezik
na de melik az ĐĐ
és mire perli őket? mit akarnának tőlük még elszedni?
Szerintem már nincs kisbüfi az országban aki venne phylaxiát.
ezeknek vége; nem lehet évekig élni a semmiből. A humet is kidurrant, amint a mester lelépett. Visonka, GR, Euro-generál, Palota-gumi, ha ezek is mind tőzsdére jönnek az utolsókra már nem lesz egy árva vevő sem. Még a Visonkát talán be tudják hozni, de ott is látványos, és gyors összeomlásra számítok. napok, max 2 héten belüli feleződésre. Ha 100 ft-on hozzák be, akkor is az lesz a sorsa. Elintézték egy életre a befektetői bizalmat; Pereskedhetnek akárhány kisbüfivel, az ő nevük TP-stől, jogászos gráciákkal együtt mindenre garancia, csak arra nem amit befektetői bizalomnak mondanak. Nem merek már én sem írni semmit, mert a végén egyik nap elvisz egy fekete autó. :)
a kisbefektetőket fogják beperelni sorra
rájöttek, hogy ebből fognak megélni most ĐĐĐ
Dehogy halnak éhen, most a keg-et szórják, minden nap megvan a milliós fizu.
Utána meg majd jön a GR, abból is eltartják magukat egy jó darabig. Aztán majd az euro-general is jó lesz 1-2 évig. Közben persze nyilván jön ide is valami, nehogy elakadjon a gépezet.
lehet, persze; de akkor éhen halnak... nem lesz pénzük. szóval hamarosan muszáj lesz egy kicsit megpörgetni vmi újabb "mesés hírrel" :))
a Klipper megint süllyed, szóval vmit mutatni kell; 2 éve volt már az ngané-s mutyi, jöhet vmi új. Hiszen azt mondta TP, hogy új cégek kerülnek a Holdinghoz... :))
Ott lehet az akár egész nyáron is.
Sőt évekig is.:DDDD
dehogynem; hetek kérdése szerintem. 500k-s eladó 31-en nem véletlen, felette "üres" a könyv.
Hát, ha van türelmed...:-))
Mondjuk annál nagyobb türelem, mint ami a phylaxiához kell, nem nagyon kell máshoz.
Ezek itt egész nyáron nem fognak semmit sem csinálni?
nem adtam oda; úgy voltam vele, több, mint a felét eladtam a maradék 190 db-ot, majd akkor ha meghúzzák; 4-5 hetente van benne egy nagyobb csík, majd 700-nál eladom. :)
Elfogyott a pflax.-od.
Látod még elütve is jobb, mint a Phy.:DD
Olvastam a számcserés vételedet:( Előfordul sajna....
Öntsenek már, 25ért vennék. Reklám következik: pflax eladó 617ért 190db.
Nem gyengén altatnak...
Eladó meg már nincs...
Elő kellett kaparjam a topicot... A forgalom 827 db és 24.827,-Ft......
Higins szavaival élve lenne riadalom, ha kikapnák azt az 544 k-t 31-ről