Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mi lesz a CHF hitelesekkel - EURHUF/EURCHF = CHFHUF

chart

#389453 nelson75

Nem tudom hogy jó látom-e, de mintha CHFHUF 4 óráson ékelődnénk. Azt hiszem csúnya világ lesz itt hamarosan...

Re: nincs cím

#387734 ikszf Előzmény: #387722

Mint a pinty. 1.23-24-nél nagyon komoly támasz engedte el. Azt ott sokáig védték, shortosok meg nem nyugodtak, halálra szívatták egymást. Most elfogyott az egyik tábor.

EUR/CHF 1.2090 hát ilyen…

#387722 lioon76

EUR/CHF 1.2090 hát ilyen még nem volt!

Ha a Forint egy picit begyengülne, ami elképzelhető egy kicsit borúsabb hangulatnál elég csúnyán fog kinézni a CHF/HUF kereszt is!

Kíváncsi vagyok, hogy 1.20 alá beengedik-e?

Hát igen, ha még bedobja…

#386742 lioon76

Hát igen, ha még bedobja egy két ország az unióba a törölközőt, akkor az EUR/CHF semmi perc alatt paritázon lesz!

Kérdés, hogy mik mozoghatnak még a spekik gondolataiba is?

Re: Kemény időszak vár a CHF hitelesekre

#386740 Spade Előzmény: #386685

ez az általános nézet már kb EUR/CHF 1.5-ről jajonganak rajta, h majd a svájci gazdaságnak beb@sz az erős chf, de nem fog (iiletve nem számít) egyrészt mert a svájci gazdaság versenyképesebb mint a német másrészt meg a nagy svájci konszernek eur zónában termeltetnek, harmadrészt meg top minőséget nyujtanak egy rolexnél mind1 h 2 milla az ár vagy 2.4 milla ez a bátor vevőket nem tartja vissza, amikor a golf pályán vagy az álomnőnél ezzel kell villantani, szal mikk-makk a chf rate nekik, viszont ami nem mikk-makk h a chf menedék valuta lett az EUR várható szétesése miatt, és komoly lóvé beáramlás van.....csak ezért írtam ezt ide most h figyelmeztessek, mert durva CHF keresztek várhatok közte a paritás...ezért is írtam h 200 alatt HUF-ra kellett volna váltani merr ingyérr volt...

Kérdés az is, hogy a svá…

#386737 lioon76

Kérdés az is, hogy a svájci deviza a világ esetleges tőkepiaci parájában mennyire fogja tudni még tovább erősödni,

Tudja valaki, hogy az EUR/CHF 50, 100, 200 napos támaszai hol vannak?

Re: Kemény időszak vár a CHF hitelesekre

#386685 Csokigyáros Előzmény: #386651

nem hiszem, hogy svájcnak jó az erős nemzeti valuta... az kérdés, hogy milyen eszközei vannak... elvileg kamatot is kellene emelnie, ami tovább erősítheti... kisebb ország annál, mint amilyen szerepet betölt a chf, így az interveniálás szvsz zsákutca... viszont azt gondolom, hogy egy folyamatos felértékelődés gyengíteni fogja a svájci gazdaság teljesítményét, így szvsz. nincs esélye a paritásnak, s ha kellő képpen visszaesik a gazdaság, akkor újra meglátogathatjuk az 1,4-1,5 szinteket... de bármi megtörténhet...

Re: nincs cím

#386677 ikszf Előzmény: #386675

paritásra, de inkább még alá (0,8x-re)

De ehhez havi és negyedéves szinten is meg kéne tartania ezt az 1,23-124 alá zárást.

Kemény időszak vár a CHF hitelesekre

#386651 lioon76

A héten érdemes lesz odafigyelni a Svájci frank hiteleseknek, kemény időszak következik!

Mit tippeltek a EUR/CHF erősödésére?

Be fog-e avatkozni a svájci jegybank?

Na és hol lehet az alsó támasz én egy 1,20-ra tippelem, vagy majd kiderül!

← Újabb hozzászólások 461 - 471 / 471