Regisztráció Elfelejtett jelszó

Növények

Re: nincs cím

#386039 Bakiba Előzmény: #386034

Szerintem rendben van, csak azt nem értem, hogy a hajópadló miért színével a zsindely felé van és nem fordítva.:))

#376973 GáborGábor Előzmény: #376929

A búvárhoz nem szerelheted ugyanazt. Nem szabad a keresztmetszetét lecsökkenteni sem az átfolyást gátolni. A felszíni szivattyúhoz tartályt is kell szerelni. Arra szoktak felszerelni valami hasonlót:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iEhZAST2XIQJ:www.szivattyubolt.hu/225-vezerlestechnika/926-italtecnica-pm/5-3w-nyomaskapcsolo.html+felsz%C3%ADni+szivatty%C3%BA+nyom%C3%A1skapcsol%C3%B3&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&source=www.google.hu

#376927 hosszhuszár Előzmény: #376925

Értem, köszi.

Nekem búvárszivattyúhoz kellene, ezek szerint van különböző nyomás értékű kapcsoló?

#376925 kerikoma Előzmény: #376922

Nekem olyan van és ha megnyitom a csapot a szivattyú beindul és nyomja is a vizet, ha elzárom leáll. 2-3 bár között kapcsol be és ki.

Kérdésem lenne. Hallott…

#376922 hosszhuszár

Kérdésem lenne.

Hallottam, hogy szivattyúra, hoz, lehet nyomáskapcsolót szerelni

Ez azt a célt szolgálja, hogy nem kell külön a szivattyút bekapcsolni, hanem ha megnyitom a csapot bekapcsol?

Köszi.

#368661 kosami Előzmény: #368652

Nekem eszembe volt csak nem tudom hogy hol olvastalak, itt vagy az index fórumon azt amit ajánlottál valakinek hőmérő típusával kapcsolatban.

#367290 GáborGábor Előzmény: #367275

Így már értem, miért tartott kisebb üvegben is valami folyékony szert az öreg. Az lehetett a vízüveg ...

#367266 GáborGábor Előzmény: #367255

Amikor rakták a cserépkályhánkat akkor láttam, miből készűl a "habarcs" ...

Amit láttam az a kiégetetlen tégla, összetörve apróra, samott-téglapor, és víz keveréke de Pityke talán tud róla bővebben is írni ...

#367255 hosszhuszár Előzmény: #367246

Ha agyaggal feded, tető kell fölé, mert nem időjárás álló.

Én sopro kemence vakolattal vakoltam.

Hő, és időjárás álló, így nem kell fölé tető.

Sok sikert hozzá, ha esetleg úgy érzed, tudok valamiben segíteni, szólj.